SOMMARLISTA

Vad ska du göra i sommar?

Jag vill passa på att vara ledig, träffa mina vänner, picknicka, spela minigolf och ta vara på vädret och läsa en och annan bok på balkongen. Sitta på uteservering eller på min balkong. Det blir även en hel del jobb och träning.

Ska du åka någonstans?
Inget mer än att åka till mina vänner och familj. Troligtvis så blir det ännu en tripp till Liseberg och jag vill mer än gärna åka till smultronstället minst en gång denna sommar.

Hur länge ska du vara ledig?
Sammanlagt blir det fem veckor, men de ligger lite hipp som happ. Blir lätt så när jag är den som får hoppa in istället för alla andra under sommaren, men det gör inte mig något.

Vad vill du verkligen hinna med?
BALKONGHÄNG/UTESERVERING med mina vänner! Jag vill hinna med allting som jag planerat, allt från att bara hänga med mina vänner till att åka och spendera en dag på Liseberg.

Vad tror du att du egentligen kommer göra?
Vara ledig här hemma, träna och ta mängder med promenader samt jobba. Det är svårt att matcha veckorna med alla vänner, så får se hur mycket man hinner träffas.

Vad ser du mest framemot?

Att hinna med att vara ledig, utan att behöva stressa upp sig för allting runt omkring. Jag ser framemot att orka och vilja göra saker på kvällarna efter jobbet.

Vad kan gå fel?
Det som precis gick fel var att jag var sjuk en hel ledig vecka..

Vem kommer du vara med mest?
Emma & Amanda, My och solklart syrran.

Vad kommer du lägga mest pengar på?
Hyra, mat, glass och om det blir pengar över så kanske jag kan spela mycket minigolf också.

Vad kommer du köpa inför sommaren?
Hade mer än gärna köpt med mig fler tunna och flexibla klänningar inför denna sommaren. Har införskaffat mig två långklänningar men hade gärna köpt fler. Vi får se hur långt pengarna räcker.

Kommer du bli brun?
Kanske litegrann om jag pressar. Men förhoppningsvis så blir jag kanske lite brun i alla fall, men jag har verkligen inga bra pigment.

Vad kommer du äta?
Glass, frukt och mycket grillat hoppas jag på.

Vad kommer du dricka?
Det blir nog cola, Zeroh och möjligtvis mycket vatten, kanske en och annan cider.

Vad kommer göra den här sommaren extra bra?
Att jag har Wilhelm hela tiden och inte behöver välja mellan honom eller mina vänner, det kommer underlätta så himla mycket!

Vad kommer du ha på dig?
Om vädret är för bra så blir det nog bara massa klänningar och kjolar, för något annat blir nog för varmt.

Hur kommer du göra dig illa?
Jag har ju redan gjort mig illa genom att stuka foten, så just nu vet jag inte vad det kan vara mer än att jag kanske kommer lyfta något fel och det slår till i ländryggen, det hände för bara en vecka sedan.

Vad oroar du dig för?
Att det kommer bli instängt i lägenheten. Jag är så van vid att bo i hus, ha trädgård och poolen precis utanför altanen. Nu blir det istället ett helt äventyr att åka hem till mamma och pappa för att bada i poolen. Men samtidigt så gillar jag att åka hem till mamma och pappa för att bada, bli bjuden på grillat och sen åka hem igen till kvällen.

Vad kommer du minnas av din sommar sen i September?
Förhoppningsvis allt roligt som jag har hunnit med att göra! Som att hänga på stranden, picknicka, åka till smultronstället och hänga med mina vänner.

Lista lånad av @amandasääv.

Gillar