SOM EN KÄFTSMÄLL MITT I CORONA TIDER

TACK LBSB för den fantastiska musiken ni alltid bjuder på, inget undantag när det gäller den här låten. Ni får en aldrig att bli besviken.

Ett stycke ur låten som jag tycker är så klaffande bra!

"Tänk att få gå på en festival, och få sitta i gräset med vänner i hav utav människor som alla ler mot varandra och känner att just nu så finns inget annat. Ni ska vara glada att ni får samlas för snart kommer hela fucking världen o stanna. Ta vara på tiden ni har tillsammans och så knöt han sin hand, sen försvann han."

Värst vad dagarna kan gå fort även när man knappt göra något. Jag åkte hem från mamma och pappa vid halv 5. Satte mig direkt vid datorn för att dels följa Big brother men också för att lägga lite krut på skrivandet. Har fruktansvärt många idéer men som vanligt, kan inte allt hända på samma gång. Sen har jag tagit en paus med att både duscha och laga ihop middagen. Nu sitter jag här igen och klockan har passerat halv nio.

Har även fastnat lite i planeringen kring balkongen. Jag är ute efter ett nytt bord till soffan och det finns två stycken som jag har siktet på, men båda två skulle innebära att jag behöver flytta "palldelen" från vår soffa och göra den separat. Frågan är bara vilket bord jag i slutändan väljer. Sedan har jag blivit lite sugen på att lägga trallplattor på balkongen då trät som vi har nu på balkongen både är fult men också väldigt slitet efter allt regn/snö. Tänker mig att trallplattor ändå kan fräscha upp lite i alla fall. Jag har sagt till pappa att vi ska ta en sväng till IKEA igen när jag väl har bestämt mig för vad jag ska köpa. Tankarna går varmt kan jag lova. Ännu en ledig dag väntar imorgon, vilket innebär att jag inte behöver lägga mig särskilt tidigt idag heller, så jag tänkte att jag fortsätter med mitt skrivande ikväll och planeringen för veckan som är allt annat än självklar.

Gillar

Kommentarer