SOM EN EXTRA SÖNDAG

Att skriva bok är inte något man bara gör på rak arm. Jag har fått googla flera saker för att det ska bli så trovärdigt som möjligt och igår satt jag och läste igenom vissa saker. Framåt går det i alla fall hela tiden, men vissa saker måste jag ta reda på då jag inte själv har erfarenheter av allt. Ibland funkar det bra att bara prata med mamma men inte med allt.

Igår hade jag en extrem söndagskänsla. Hela kroppen slogs ner efter 21 och jag fick en rejäl ångest. Men att sen veta att jag inte behöver höra mitt alarm vid 06, gjorde att jag fastnade med skrivandet till 01 innan jag somnade. Hade jag fått välja hade jag fortsatt skriva mycket längre men livet kom i vägen. Jag behövde ju ta mig upp skapligt idag för att kunna ta mig iväg till mamma och pappa igen. Jag hade dock önskat mig en sovmorgon till 10, men strax innan 08 hörde jag duvorna igen ovanför vår balkong. Förra året byggde de bo däruppe och lät konstant och stökade ner vår balkong. I år är jag beredd på att de ger sig på samma fanskap igen.

Jag är i alla fall påväg till mina föräldrar nu. Pappa och jag ska köra en sväng fram till 15, för då ska vi ta en paus och se på Färjestads första match i åttondelen. Jag håller alla mina tummar och tår för denna match. Det är nu nerverna kommer på riktigt! Sen ska vi förmodligen köra svängen hem till mig efter matchen, så att den sista övningen verkligen känns bra och att jag har fått tillräckligt med träning.

Gillar

Kommentarer

flickanispets
flickanispets,

Man kan verkligen fastna i skrivandet i TIMMAR. Nya idéer kan bara flöda genom fingrarna! 😊

nouw.com/flickanispets
malinlinneaa
malinlinneaa,
Jaaa, asså när idéerna kommer så kan man inte sluta 🙈😊
nouw.com/malinlinneaa
Jennysvardag
Jennysvardag,

Duvor är inga roliga alls, sen jag satte upp gamla cd-skivor så har duvorna inte vilja komma till min balkong. Här blir det också hockey, men en helt annan match. Jag håller på Frölunda 😊

nouw.com/jennysvardag
malinlinneaa
malinlinneaa,
Nej dom är inget kul alls!! 😩
nouw.com/malinlinneaa