SNÖYRA

Det blev en kort sväng inne i stan. Jag sprang igenom butikerna där jag skulle köpa grejer och sprang genom regnet bort till bussen. Var hemma till strax innan halv 6 och har sedan dess suttit i soffan framför hockey. Fick hem dessa från mumin, som låg på reabordet. SÅ GULLIG!

Kvällens resultat blev inte så glädjande som jag hade hoppats på. Matchen mot Malmö gick väl kanske inte riktigt som jag hade önskat eller hoppats. Färjestad var lite tråkiga på isen efter första perioden, lite som att de tappade energin och gnistan att vilja. Med ett sent mål i tredje kom dom aldrig riktigt nära ändå och Malmö tog alla tre pinnarna. Ny match imorgon igen och då behöver Färjestad visa att de vill spela slutspel, för annars kan vi lika gärna strunta i att vi är färdiga för åttondel om de inte tänker bevisa att de har viljan för det. Tre halvtaskiga matcher har spelats sen i lördags varav två har de vunnit, men en vinst är inte allt utan spelet måste finnas.

När matcherna numera är slut efter 20.00 så har man helt plötsligt så mycket tid kvar innan man ska sova, så jag har precis satt mig en stund framför datorn och tänkte ta mig tid för skrivandet även idag. Har haft lusten hela dagen, men aldrig funnit ron att sätta mig ner och bara skriva. Men nu har jag minst en timme att ta igen det, det är så jag avslutar min onsdagskväll!

Gillar

Kommentarer