SMAKBOX - HELGTID

I månadens box valde jag att lägga till kylt och fryst ännu en gång. Tyckte att det förra gången var betydligt roligare innehåll än i själva boxen, så testade igen. Idag landade boxen utanför dörren och jag var direkt igång med att plocka upp allt med en viss spänning i hela kroppen. Först började jag med kylt och fryst, som denna gång fortsatt innehöll vissa veganska produkter, FYRA stycken yoghurt/fil, julskinka, sill, köttbullar, tomtekvarg och kladdkaka med smak av pepparkaka. Det var ett väldigt juligt innehåll helt enkelt. Finns lite att testa på nu i december. Redan idag smakade jag Rana pasta kit med tomatsås och mozzarella. Faktiskt riktigt god och gick snabbt att värma.

Men själva boxen var egentligen inte alla lika intressant. Något som alltid finns i boxen är ett alkoholfritt alternativ på öl (får alltid ge bort dom), denna gång även en cola zero och en mer vuxen julmust som är blandad med julöl. Lite knäckebröd, havrefras, spagetti, tortillabröd och några godsaker som duplo, paprika dipp, nötmix och choco cheez. Det jag hittills har smakat är duplo, som jag aldrig tidigare har smakat och den var faktiskt riktigt god. Lyxigt att få sig hela fem stycken. Jag har fyllt upp kylen och frysen med all dessa nyheter, vet inte riktigt hur vi ska få plats efter veckohandlingen imorgon.

Älskar dessa boxar som kommer varannan månad. Dock är det alltid så mycket blandade saker att jag inte ens hinner med hälften innan nästa box kommer. Men nu ska jag verkligen tänka till, så att jag kan använda det mesta av det som kom med boxen idag.

Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Men omg vilka godsaker! Hatar att jag har kostschema över jul 🥲

nouw.com/jovana
malinlinneaa
malinlinneaa,

ja det var en del 😃

nouw.com/malinlinneaa
isvarmt
isvarmt,
Spännande att få mat hem sådär! Måste verkligen prova när ekonomin tillåter!
nouw.com/isvarmt
malinlinneaa
malinlinneaa,