https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

SKOGSDAG MED SKOLAN OCH HÖSTTECKEN

Idag har det varit ännu en kanondag. Ja men jag vågar faktiskt uttrycka mig så pass, för dom dagarna när allting klaffar då får man vara nöjd. Under förmiddagen enda fram till 11 var vi i skogen, byggde kojor, fikade och jag plockade med mig några ekollon. Jag har tänkt pyssla ihop lite höstinredning med dessa, måste bara köpa lite färg för det. Efter 11 har dagen bara fortsatt flyta på och jag har idag varit inne på grannavdelningen för att stötta under fritidstid. Det kommer att vara så på tisdagar under en viss tid, det är ju tur att man är flexibel och kan förflytta sig dit där det behövs. Höll även i bildlektionen idag, inte så avancerat men ändå helt okej kul! Jag åkte raka vägen hem direkt efter jobbet och hamnade i soffan. Tänkte att jag skulle ta igen lite av det jag missade i torsdags på min planeringstid, det vill säga uppstarten för vårt projekt som vi ska börja med men introt var i över 30 min och efter cirka 5 min höll jag på att somna så jag gav faktiskt upp. Jag får ge det en ny chans på torsdag när jag har planering igen.

Nu ska jag strax laga ihop korv stroganoff, som jag är förvånande nog är riktigt sugen på just idag. Har nämligen sett framemot kvällens middag hela dagen. Vid 19 är det speedway också och idol vid 20, så det är mycket som ska hinnas med under rätt så kort tid innan jag faktiskt bosätter mig i soffan resten av kvällen.

Något som förövrigt gör mig riktigt lycklig enda in i själen, det är när jag får se att vissa träd har fått gula löv, se på det här trädet exempelvis. Det innebär att hösten verkligen är här och jag känner mig verkligen på gång. Vill göra allting just nu och gärna allting på samma gång. Hur ska dygnen räcka till?

Gillar