https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

SHOPPING

När vi var i Jönköping fann jag inte allt för mycket när vi shoppade utan det blev mer myskläder i form av två par shorts, en tjocktröja och linne. Utöver det blev det en ny parfym och en ögonkräm från The Body Shop. Jag kände mig ändå nöjd med köpen och tyckte att det var väldigt skönt att inte lägga ut för mycket pengar bara för att. På vägen hem igår hämtade jag ett paket som ännu en gång kom från Italien där jag hade beställt en ny tröja och en tygpåse från Måneskin. Och idag kände jag verkligen inte för att sitta hemma hela eftermiddagen, värmen är outhärdlig inne som ute men jag bestämde mig ändå för att åka hemifrån en stund. Först var planen att åka till mamma och pappa för att bada, men jag ångrade mig just med att åka iväg och kom tillslut bara iväg till Lager157, där jag köpte några nya basplagg i både tjocktröjor, linnen och byxor. Tjocktröjorna är ju självklart inte köpta för att jag behöver dem nu, utan till hösten tänker jag.

Hur min dag annars har sett ute? Den har varit hemsk och som jag tidigare skrev är den här värmen hemsk. Jag har svårt att se glädjen i att svettas och kladdas hela dagar ute som inne. Hade jag haft en pool utanför min lägenhet hade jag säkert inte gnällt alls men jag tycker detta är helt galet. Att vi har en bra sommar är inget jag vill klaga på, men jag vill klaga på att luften står så otroligt still när värmen tar över. Inte ens fläkten gör någon nytta hemma hos oss just nu, varje persienn är neddragen, markisen täcker hela ytan av balkongen och mörkläggningsgardinerna täcker fortfarande fönstret i sovrummet. Som att bo i ett ständigt mörker fast under sommarhalvåret. Nej vet ni vad, jag är nog mer än höstperson och det inser jag mer och mer för varje sommar som passerar.

Tack och bock för att jag fick gnälla litegrann. Nu ska jag fortsätta min kväll med att koka ihop pasta till pastasalladen och sedan blir det både skriva bok, redigera bok och en massa musik eller någon bra film. Semester är allt bra, dagarna flyter ihop och snart vet jag inte vad det är för dag.

Gillar