SEPTEMBER

Startade september med att vara i skogen med fritids | överlycklig när man ser att löven börjar ändra färg och man vet att hösten verkligen är här nu.

Fick min andra box från smakbox. Boxen som bjuder på både nyheter och icke nyheter, men som är så otroligt kul att få. Ibland får man så himla mycket gott att testa på. | Gjorde en blåbärskaka vars recept kommer från viktväktarna, en himla god kaka!

Ljusen tog verkligen plats i lägenheten. Har tänt ljus till och från och överallt i vardagsrummet. Både på bordet, hyllan över teven och i min svarta hylla. Överallt.

Här är två nyheter från smakbox som jag inte tidigare har smakat. Cola raspberry, nja ingen favorit men däremot Werthers, så himla goda! Köpte mig en ny påse rätt så nyligen faktiskt.

Hamnade ju i sjukstuga helt plötsligt där en förkylning attackerade mig. Låg i soffan i fem dagar då jag hann se hela Younger och planera upp framtida köp som behövs göra vid löning.

Härliga höstvädret kom på besök där solen sken men luften var kall, precis så som hösten ska vara | mina palettblad växer så otroligt fort och fint och är helt klart värd en helt egen bild.

NIOENDE SEPTEMBER, dagen då jag fick hänga med Hessa igen. VILL se den igen, nu nu nu! Hade en riktigt härlig biokväll med syrran.

Hamnade i stan sådär helt plötsligt och fick med mig några nya mumin-prylar.

Perioden för världens mest eftertraktade frukt är här, den bästa fruktperioden på hela året! | Lånade äntligen hem brorsans färgkarta och jag har mer eller mindre bestämt vilka färger vi ska ha.

Fixade middag i form av räkor, ost, kex och baguetter. SÅ GOTT!

Två nya möbler som jag kan uttrycka "äntligen" kring, då jag har väntat på tillfälle att köpa lampan och hitta en ny möbel som passar in i vardagsrummet och kom att tänka på denna Vittsjö-hylla. Är så nöjd över båda köpen.

Hösten välkomnades in i lägenheten också. Både när det gäller kuddfodral, gardiner och att ta fram mina typiska höstfat- och ljus.

Nya posters och ramar från självaste desenio.

Både ett par nya boots, en ny t-shirt och nya kuddar/kuddfodral och pläd till sängen.

Hösten innebär så mycket glädje och energi, där jag har börjat måla ekollon i guld och köpt hem en hel del dekorationspumpor som ska fram i oktober.

Det var äntligen dags för hockeypremiär, inte riktigt den premiären som vi är vana vid. Tyvärr får vi inte vara i arenorna för stunden, men det är ändå kul att matcherna är igång!

I augusti avslutade jag månaden med att bli rosa i håret och den gång avslutar jag månaden med att vara blå i håret. Har döpt detta till "en 25-årskris" fast egentligen är jag bara sugen på att dra till frisören, men min frisör har aldrig lediga tider när jag kan.

Tog mig äntligen tillbaka till gymmet, dock bara för en enstaka dag till en början och byggde sedan vidare därifrån. | Köpte hem en höstbukett från ICA som jag har varit sugen på jättelänge och tyckte var så himla fin!

Gillar

Kommentarer