SÅ HAR MIN TORSDAG SETT UT

Vad har ni gjort idag?
Jag var extra duktig igår kväll och skrev ihop en dagsrutin till idag så att jag var säker på att jag skulle hinna med allting utan att känna någon stress. Det första jag gjorde imorse var att stanna kvar i sängen i två timmar extra, inget bra. Från att jag skulle vara uppe ur sängen vid halv 7, äta pannkaksfrulle och sedan ta en promenad till gymmet vid halv 8, till att jag klev ur sängen vid halv 9, åt ananas till frulle och sedan tog bussen till gymmet vid halv 10.

Precis efter gymmet så tog jag vägarna in till Ica för att handla inför helgen. En hel del ny frukt, kex och ost. Vidare bort till systemet för att inhandla några cider även de till på lördag och sedan blev det lite stressigt till bussen så att jag kunde vara hemma innan halv 12. Vid halv 12 var det direkt in i duschen och sedan äta lunch innan jag skulle gå hem till Marika. Vid kvart över 1 tog vi promenaden till läkaren där Marika hade en bokad tid och vid 15 var jag återigen på väg hem.

Väl hemma lade jag mig en stund i soffan och bara vilade min fot (har fått en blåsa under min fot efter alla mina promenader denna vecka). Snabbt klev jag ur soffan och lade mig ute på balkongen istället, vilket var hur skönt som helst. Men det blev bara en kort stund då jag senare satte mig i soffan för att kolla på Sveriges match mot Österrike. Sverige leder i stunden efter två perioder med 7-0, tredje matchen i rad som Sverige kör över sitt motstånd, jag tror att det är först på lördag som det blir spännande att se på hockey.

Jag har även satt igång med tentaarbetet, tänkte sitta med det en stund medan jag småkollar på Sveriges sista period och väntar in semifinal två i Eurovision. Idag tävlar Sverige, som nummer åtta. Vad tror ni om Sveriges chanser till att ta en finalplats? Jag tror att Sverige lätt tar en plats, men jag vet också att denna semifinal har tio gånger bättre låtar än den första i tisdags.

Gillar