RECAP OF SUMMER

Vad har du gjort under sommaren?
- Jag har varit ledig, varit sjuk, jobbat, träffat flera av mina vänner och sedan har jag njutit av mina lediga dagar ute på balkongen, besökt Liseberg och Smultronstället.

Sommarens höjdpunkt?
- Svårt att säga. Jag jobbade halva sommaren, var sjuk i två veckor och hade sammanlagt semester i ungefär 2,5 vecka haha. Men kanske den dagen då jag och My var på smultronstället, åt glass och gick runt bland butikerna eller nae, det kanske är Liseberg. Höjdpunkten kanske var att jag faktiskt satte mig i Valkyria utan att den var särskilt läskig.

Beskriv din sommar med tre ord?
- Lugn, svettig och jobb.

Gjorde du något som du inte gjorde förra året?
- Njae. Jag tror att jag gjorde väldigt lite saker den här sommaren pga för lite ledighet, första året på länge som jag jobbar 5 veckor på raken och inte hoppar mellan veckorna och för att mina lediga dagar inte gick ihop med mina vänner. Däremot besökte jag faktiskt Varamon första gången på många år, dock blev det inget dopp utan endast känna på vattnet med fötterna men vi hade en himla trevlig picknick..mer av det nästa år!

Hann du med allting som du ville?
- Jag hade faktiskt velat åka till smultronstället en gång med Wilhelm, men det får jag nog ta nästa år helt enkelt. Det har blivit lite som en tradition att åka dit minst en gång varje sommar och det hann jag iaf att göra, haha.

Finns det något du saknar att du inte gjorde?

- Jag saknar att jag inte träffade mina syskonbarn lika mycket som jag brukar. Dels för att jag bor på ett helt annat ställe nu och det blir svårare att ta sig till dom eller dom ska ta sig hit men också pga omständigheterna med allting som hänt under början av det här året. Känns lite som att man inte hinner med dom på samma sätt längre, mina älskade syskonbarn ❤ får ta igen det nu under hösten!

Vad kommer du minnas från sommaren 2019?
- Att den var svettig och att jag inte hade poolen nära till hands. Det har varit riktigt jobbigt och inte kunna bada så fort man avlider av värmen, haha. Det var först i år som jag märkte hur jobbigt jag tycker det är när det blir 25+. Jag ska så ha en pool sen när jag bor i hus med en stor trädgård, haha.

Vad ser du mest framemot med hösten?
- Lite kyligare temperaturer så att man kan använda alla gosiga tröjor och jackor igen och att få tända ljus och mysa ner sig i soffan med en bra film/teveprogram.

Har du något planerat för hösten?
- Nja, inte mer än att ta mig iväg på några hockeymatcher, träffa mina fina vänner en och annan gång och sedan ta mig igenom årets bildkurs.

Gillar

Kommentarer

Jag ser fram emot exakt samma sak som du med hösten 😊
headoverheels.vimedbarn.se
malinlinneaa
malinlinneaa,