R3UNION

  • Det drog mig tillbaka till gymnasietiden när jag läste att Mangemakers är tillbaka. Bara av att lyssna på de här två låtarna får mig att tänka tillbaka när man var 17 och detta var nästintill det bästa som spelades. Väntar ändå med spänning inför det nya de ska släppa imorgon 21 april!

  • Man blir skapligt skadad av att se på Big brother. Man lever tillsammans med folket som är instängda genom att följa dom dagligen, från morgon och kväll. Festerna har man alltid varit med på också och därav har denna låten funnit en plats i min spellista. Låten som de själva skapade därinne tillsammans. Förstår om ingen annan tycker denna är bra, men har man sett på Big Brother, är detta en låt för oss.

  • Jag hamnade i ett litet gråtkalas i söndagskväll när det blev klart att HV åker ner i allsvenskan. Det känns inte rätt att ett sådant klassiskt lag ska åka ner en divison, hade inte ens känts rätt om det var Brynäs som åkte ner. Att dessa två lag ens möttes i ett kval gör hela hockeysäsongen till ett enda stort kaos. Jag får helt enkelt följa HV71’s resa i allsvenskan i höst och hoppas att de kommer upp igen redan till 2022.

  • Bättre lycka får man leta efter. I söndagskväll var jag otroligt sugen på något gott att äta men visste att både godiset, chipsen och chokladen hade tagit slut tidigare under helgen och köpte inget nytt under söndagen. Jag letade lite i mina gömmor och hittade några filidutter som jag en gång i tiden köpte men inte hade öppnat. När jag sen skulle stänga skåpet, slängde jag bara upp ett öga till den översta hyllan och hittade en godispåse, som jag tydligen hade glömt bort. LYCKAN när jag fick något gott att äta under kvällen. En perfekt anledning till att lägga undan saker man köper när man är hungrig, dom finnes när man mest behöver dom.

Gillar

Kommentarer