PODDLISTA

Vilken var den första podden du lyssnade på? Lyssnar du fortfarande på den?
Adam och kompani, då det var den första jag fick höra om när My började prata om poddar. Både Adam och Daniel har man sett och hört tidigare, så den kändes självklar. Ja, jag lyssnar på den fortfarande.

Vilken är din favoritpodd?
Jag har tidigare sagt att det är JLC och det är det också, men jag tycker att fem i topp är bra också, mycket rolig att lyssna på.

Vilka poddar prenumererar du på?
Adam och Kompani, Tombola, Fem i topp, JLC, David Batras podcast och Frågar åt en kompis.

Hur ofta lyssnar du på poddar?
Det kan bli upp till tre dagar i veckan, men då är det bara några timmar varje dag.

Vad gör du under tiden du lyssnar på podd?
Är på gymmet, går på promenader eller åker tåg/bil ett längre tag.

Vad är värst: att prata för snabbt eller för långsamt?
För långsamt, tror jag. Jag tänker nog inte på hur snabbt folket pratar i sina podcasts.

Ett helt år med bara podd och film VS ett helt år med bara youtube?
Det är nog inte så svårt faktiskt. Podd och Film är något som jag betydligt mer använder än youtube. Dock har jag ju under det här året börjat kolla på youtube allt mer än vad jag någonsin gjort tidigare.

Kommer ni också ihåg tiden då innan spotify fanns? Skulle man lyssna på musik var man inne på youtube och lyssnade på musik, haha idag klarar jag mig nog fint utan youtube.

Podd eller musik under promenaden/löpturen?
Podd! Man blir motiverad av att veta om att man har ett intressant avsnitt att lyssna på under en timme och det finns inga ursäkter. Musiken kan man lätt tröttna på och att ständigt behöva byta bort en låt för att man inte känner för den just nu. Nej jag föredrar podcast.

Du måste ta bort en podd från din prenumeratoinslista, vilket ryker bort?
David Batras podcast. Dels för att den verkar ha slutat?? Den är inte uppdaterad sen i somras iaf och sen för att det "nya" avsnittet som kommer under fredagen ändå är inspelat flera veckor tidigare och då blir det knappt nytt ändå. Ex. när Marcus Berggren var gäst och jag lyssnade på hans podcast innan att han skulle gästa och sedan är avsnittet i Davids podcast två veckor efter det.

Gillar

Kommentarer