PLUS/MINUS-LISTA

Gokväll på er! Hoppas ni har haft en helt fantastisk dag. Jag var totalt slut efter halv 3, efter att jag hade varit i klassen fram till just halv 3 innan jag gick vidare till fritids. Dagen i sig har gått alldeles utmärkt, jag har faktiskt ingenting att klaga på förutom att klassen gick sin första långa dag i skolan och de redan vid 13-13.30 började balla ur. Vi avslutade med att ha iPad under den sista lektionen, bra val skulle jag säga! På fritids hann jag inte direkt göra så mycket, utan jag röjde lite bland våra grejer så att vi kan börja verksamheten på riktigt utan att massa gammalt ligger kvar. I vanliga fall när man börjar hösten brukar alla avdelningar plocka ner allting och ha ett rätt så cleant fritids, men i och med att vi inte får någon ny förskoleklass och jag kommer tillbaka till ett pågående fritids så har inte dom röjt särskilt mycket. Men jag vill själv ha en liten nystart och har därför börjat röja lite på egen hand så att vi faktiskt kan bedriva en verksamhet tillsammans. Jag menar, något måste jag väl ändå få säga till om när jag kommer, eller? Jag tänkte göra några plus och minus för just denna dag och dagens känslor och tankar.

+ jag har inte använt nässpray på hela dagen. Jag har inte riktigt hunnit med den numera dagliga dosen, men det är bra jobbat att inte hinna med det, då det har blivit av ett beroende under den här sommaren när luften har varit så varm.

- det är en heeel vecka kvar till löning. Jag har så mycket nu som måste köpas och förnyas, det är ju verkligen helt fel vecka nu att få slut på saker. Behöver skriva en lista på allting.

- försökte ge mig på att ”strunta” i Nocco igår och drack ingen på hela dagen, men idag behövdes en för att orka mig igenom dagen. Ny chans imorgon, kan jag stå emot eller inte.

+ det börjar bli bättre luft utomhus nu. Det är inte lika kvavt och man kan andas, tackar regnet och åskan för det!

- torsdagar kommer kännas som ett kaos, då jag kommer till fritids lite senare och har noll koll på verksamheten samtidigt som jag ska stänga avdelningen, men förutom det så var det rätt skönt att ha så få timmar på fritids just idag!

+ jag fick skjuts av en kollega hela vägen till rese istället för att ta tåget, eftersom jag hade cykeln på resecentrum.

+ jobbveckan är snart slut, imorgon är det kortfredag!

+ älskar att ha barn på jobbet som man kan skoja med och ha en härlig relation till och att dom ändå lyssnar på mig när jag säger ifrån. Det sägs att man inte ska bli vän med barnen, men man bör ha en bra relation så att dom vet att man kan vända sig till en när det händer saker.

Gillar