PLUS/MINUS FÖR VECKAN 

- Druckit för många Nocco denna veckan.

- Kylan. Jag var inte redo att det skulle vara en bitande kyla ute så har inte hunnit plocka fram rätt kläder än.

- Min hjärna och min kropp samarbetar inte. Oftast tar hjärnan över lite för mycket och kroppen får ta stryk i efterhand.

- Helgens planer gick i stöpet. Ingen tjejkväll utan ett tripp till Dollarstore istället.

+ Veckans glädje har varit att veckan överlag har gått bra.

+ Två riktigt bra dagar där jag faktiskt har tagit mig iväg till gymmet efter jobbet. Under onsdagen fanns det ingen motgång alls trots att det varit en lång arbetsdag + kvällsmöte innan jag var på gymmet vid 19.

+ Kosten går riktigt bra. Stoppar inte alltid i mig massa onödigt utan sparar mig skapligt till måltiderna. Däremot blir det några svackor några enstaka dagar, men överlag bra.

- Man känner sig så hjälplös när barnen har en känsla i kroppen men inte kan sätta ord på känslan. Det blir så jobbigt då när man inte kan göra något för att hjälpa till.

- Känner inget jättesug för hockeyn, då det just nu inte riktigt går så bra. Några saker förbättrades inför torsdagens match, men det finns fortsatt väldigt mycket att jobba på innan vi är på rätt spår igen.

+ Köpstoppet har gått så bra! Det var dock i måndags som jag faktiskt slängde iväg en beställning på en ny jacka, men utöver det så har det inte varit några större nöjesköp. Däremot ska jag till IKEA för att kolla upp ifall jag ska köpa ett vitrinskåp eller inte.

+ Höstens alla färger. Det är verkligen så fint ute nu, så fint att jag faktiskt fotograferar varenda gång jag ser ett träd med gula, orangea och röda löv eller en hög med löv på marken.

+ Jäklar vad jag har jobbat med körkortsplugget den här veckan, så nöjd!! Tre dagar av läsning och en körlektion är helt klart en godkänd prestation.

+ Jag har en härlig helg framför mig, ska bli så skönt med helg och att jag nu helt plötsligt kan göra det jag känner för.

Gillar