https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

PLUS / MINUS

+ Younger, alltså. Serien i sig är ju fantastisk men att avsnitten endast är 20 minuter gör att man lättare kan ta ett break, då man efter 20 minuter behöver röra på sig, haha.
- att vara sjuk är så himla tråkigt och i dessa tider känns det faktiskt värre.
+ bara jag som älskar hösten och allt som sker just nu? Jag menar, kall luft men ändå sol är helt fantastiskt, löven ändrar färg och inredningsfärgerna är helt magiskt fina! Och sen ska vi inte tala om alla tända ljus.
- i och med att jag blev sjuk så missar jag uppbokade grejer som har varit bokade länge. Jag missade även möjligheten att köpa hem nya inredningsdetaljer som jag har siktat in mig på. Har jag tur så får jag tid för det nästa helg.
+ att dra ut både täcke och kudde från sängen till soffan är riktigt mysigt men endast när man är sjuk, för annars är filtar väldigt mysiga.

+ jag har knappt ätit sötsaker på två veckor. Planen var att hålla mig ifrån under veckorna och spara mig till helgen, men när helgen väl kom då var jag inte längre sugen, ibland kan det bara ha blivit en eller två chokladrutor.
- jag kommer behöva ta en paus från träningen under minst en vecka nu när jag är sjuk och inte vill stressa mig tillbaka.
+ musikhjälpen kommer till Norrköping i december, SÅ KUL! Om jag får en lucka under den jobbveckan så ska jag åka dit om dom nu tillåter någon sorts publik.
- egentligen tycker jag att september är en skit tråkig mellanmånad, helst av allt hade jag velat kliva in i oktober direkt. Månaden som är den absolut mysigaste månaden under hösten.
+ på onsdag är det äntligen dags för bio med syrran, jag längtar ihjäl mig!!

Gillar