PLUS / MINUS

+ plusgraderna, solen och snön som smälter och att man äntligen kan kliva i vårskorna istället för boots som man haft i flera månader. Känns ju helt fantastiskt att våren bara ligger runt hörnet.

- Bara jag som duschar ovanligt mycket just nu? Har aldrig duschat så ofta som jag gör nu, det vill säga varannan dag istället för två dagar i veckan, och då menar jag självklart med att tvätta håret varannan dag. Jag känner mig alltid så äcklig efter en knappt två dagar och håret blir så livlöst. Har en känsla av att jag skulle behöva åka till frisören och dra i lite ny färg, för det är nog en bidragande faktor.

- flyttade fram mitt körprov på grund av för mycket osäkerhet på min senaste körlektion. Mängdträningen fortsätter alltså i drygt en månad till trots att jag verkligen önskade att bli klar redan i början av mars.

+ sportlov alltså. Varje förmiddag har jag haft något inbokat i form av körlektioner men efter lunch har jag alltid varit ”ledig”. Jag har varit hemma till 13, läst teori och sen har jag gjort det jag verkligen har känt för att göra som att följa Big Brother och pussla samtidigt.

+ blev chockad imorse när jag såg att lönen rullat in, redan idag! Var inte beredd på det. Får se hur mycket av denna som bara går till körkortet. Har redan tre extra lektioner som ska betalas.

Gillar