PLUS / MINUS

Innehåller affiliate-länkar

- Att jag har tappat min träningsmotivation gör att jag har tappat en pusselbit i vardagen. Alltså är inte vardagen helt komplett just nu.

+ Har flera körlektioner inbokade och det gör att jag kan ta tag i körkortsteorin mycket bättre än tidigare, det känns som att det kommer gå undan nu.

- Har återigen tappat kontrollen över kosten, eller egentligen över allting annat gott som inte hör till vardagen egentligen. Det är dags att ta tag i det på riktigt igen och spara godsakerna till helgen.

+ Har äntligen bokat in en ny frisörtid, dock sent i november, men min frisör hade ingen tid tidigare som passade mitt jobbschema.

- Har en fråga, hur bär man ett par vita byxor på bästa sätt? För alltså, de vita byxorna som jag har köpt hem känns typ genomskinliga, då allting syns igenom oavsett om jag har ett par vita trosor under. Vill så gärna kunna bära vita byxor, men det är ju otroligt osnyggt att visa allt.

+ Just nu har slutandet med nocco gått bra, ibland faller jag tillbaka för en dag men inte så ofta. Sedan är det bara en enda smak som jag är "beroende" av, så när den inte finns att köpa så blir det ingen nocco alls.

- Saknar mitt paket från members fortfarande. Det är två veckor försenat, och dom har meddelat om att dom inte kunde ge ut det under den leveranstid som var tänkt. Men jag har inte fått någon ny dag som paketet kommer och paketet innehåller filtar och kuddfodral som ska pryda vardagsrummet nu under hösten.

- Det finns några nackdelar med att det blir mörkt alldeles för tidigt och det är att jag inte kan ta några promenader till eller hem från tåget, då det alltid är mörkt och jag vill inte gå själv i mörkret oavsett vilken tid på dygnet. I somras var jag riktigt duktig på att alltid gå hem eller cykla fram och tillbaka, under detta halvår blir det svårare.

+ Jag längtar sååå mycket till december, både födelsedag och jul! Så fort oktober är över så peppar jag för jul helt enkelt!

Gillar

Kommentarer

Nellaroc
Nellaroc,
Riktigt snygga byxor! Och så roligt att läsa, jag längtar också till december☺️ Kram
nouw.com/nellaroc
malinlinneaa
malinlinneaa,
Tack ☺️ Kram
nouw.com/malinlinneaa
emelivet
emelivet,

Så snygga träningsbyxor🤍

nouw.com/emelivet
malinlinneaa
malinlinneaa,
Tack, men det är inte träningsbyxor 😊
nouw.com/malinlinneaa
Marit98
Marit98,

Härligt inlägg ♥

nouw.com/marit98
malinlinneaa
malinlinneaa,
Kul att du gilla inlägget 💕
nouw.com/malinlinneaa