ONSDAGSPYSSEL

Möjligtvis det sista vinterpysslet vi gör för det här året. Efter sportlovet börjar vi med våren istället, då är det verkligen dags att lämna vintern bakom oss. Rent spontant hittade jag det här pysslet imorse när vi hade möte. Vi hade inget planerat men då plockade jag fram den här och tycker verkligen att de blir så himla fina. Här nedanför har ni bara några av de som har gjorts idag.

Jag behöver lov. Typ nu. Asså jag är så trött, jag orkar verkligen inte med de här förmiddagarna mer. De är både krävande och väldigt påfrestande och en vecka innan lov såhär är det verkligen så mycket tyngre än vanligt. En riktigt kaotisk förmiddag för min del, så pass att jag bara ville gå därifrån. Vid lunch blev det snäppet bättre men då hade mycket av mitt humör och energi redan spillts ut. Eftermiddagen har gått helt kanoners, vi gjorde dessa isbjörnar på fritids hela eftermiddagen. Imorgon är det bara torsdagen kvar, men jag bävar lite för den dagen då den alltid upplevs vara så himla tung och jobbig. Jag tror inte att det blir bättre imorgon.

Jag har varit hemma i drygt en timme nu. Har fixat lite körkortsplugg, ätit lite lätt mellanmål och just nu kollar jag på Big Brother. Jag ska snart ta tag i maten, så att den blir gjord och sedan ska jag pussla hela kvällen lång.

Gillar