O N S D A G S L I S T A N

Pizza eller hamburgare? Gud så svårt! men jag tror jag tycker bättre om Pizza.

Favoritprogram på tv? idol, mello och love island.

Midsommar eller julafton? Julafton, det är mycket mysigare.

Chips eller popcorn? Popcorn! Ibland kan suget efter chips komma, men det är väldigt sällan.

Kjol eller klänning? DET ÄR SÅ SVÅRT ATT VÄLJA. men kanske kjol, för att det går att använda annat till.

Mascara eller läppglans? Helt klart mascara. Det är det vardagliga, medan läppglans knappt används.

Favoritpodcast? Just nu är det faktiskt fem i topp med Johan och Björn. SÅ KUL!

Frukost eller middag? M I D D A G. Längtar alltid efter att få äta mat.

Vad spenderar jag mest pengar på? Onödiga livsmedel. Lite mycket pengar på nocco eller läsk som inte är planerat. Förut kunde jag gå till affären bara för att köpa en choklad, bara för att suget fanns där. MEN det har blivit bättre på, inne på tredje veckan utan att äta en enda choklad under vardagar!

Kaffe eller Te? Helst ingenting utav det, men om jag var tvungen att välja så hade det blivit te.

Vad är jag sämst på? Jag är extremt dålig på att se vad jag är bra på eller dålig för den delen. Jag bara lever och lär dag efter dag helt enkelt. Jag kanske är dålig på att städa, dålig på att ta vara på vädret. Jag vet inte ens själv vad jag är dålig på, så vad kan jag vara sämst på?, kanske att hålla i mina pengar. Det är så lätt att man handlar och handlar för att man så gärna vill ha.

Laga mat eller bli serverad mat? Jag gillar faktiskt att laga mat, jag gillar kontrollen. Visst är det underbart att bli serverad mat också.

Favoriträtt? Just nu är det nog, grillad/stekt köttbit tillsammans med potatis i ugn och en sås till!

USA eller England? Jag har ju varken varit i det ena eller andra, men jag är nog mer sugen på att åka till London än att ta mig till typ New York. I framtiden ska jag nog ha hunnit med att se båda två.

Mest minnesfulla resa? Har endast varit på olika ställen i Sverige och sedan i Parga, Grekland. Trots att Grekland är en resa som jag verkligen minns tillbaka och kan sakna, så är nog ändå många av våra Falkenbergsresor dom bästa och väldigt saknade.

Mössa eller hatt? Jag använder knappt hatt, men mössa är ett måste under vinterhalvåret.

Drömresemål? Jag är ingen resetyp, har jag märkt. Att resa utomlands är inget som jag drömmer om, men visst skulle det vara underbart att åka iväg till ett varmare land och bara njuta, eller att se London, New York och Australien i verkligheten.

Drinkar eller shots? Drinkar, man kan helt enkelt göra så många väldigt goda. Dock finns det en väldigt massa goda likörer som man kan shota på också.

Vad dricker jag helst utomlands? Cola, haha eller milkshake. Tror att jag drack en enda drink när vi var i Grekland under en vecka, resterande tid så blev det cola eller vatten. Milkshakes drack vi när vi var på stranden, för att svalka oss. Jag är inte så mycket för alkohol egentligen, utan för mig är det colan.

Gillar