https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

NYTT ÅR

* En dålig vana som jag vill bryta:

- Dricka nocco varje morgon som om det är en del av min frukost. Jag behöver inte nocco varje dag utan ska endast drickas under de dagarna som jag tränar, men det har blivit en extremt dålig vana som blir dyr i längden.

* En ny färdighet som jag vill lära mig:

- Kunna hantera pengar på ett bättre sätt. Emellanåt är jag riktigt bra på att hålla i pengar och spara undan och ibland är jag riktigt bra på att handla massor och låna alldeles för mycket från sparkontot. Ett utav målen 2020 är att spara undan pengar till speciella saker, såsom till körkort.

* En person som jag vill sträva efter att bli:
- Den personen som vågar ta kliven ur komfortzonen. Vad det innebär vet jag inte riktigt, det jag vet är att jag trivs väldigt bra hemma.

* En bok jag skulle vilja läsa:
- Oj, jag har faktiskt ingen bok som jag ser framemot så mycket! Däremot tänker jag att jag ska försöka läsa minst en bok varje månad och under tiden kommer jag säkert hitta någon som jag gärna vill läsa.

* En ny maträtt som jag skulle vilja testa:
- Finns ingen maträtt som jag är sugen på just nu som jag inte har testat. Men förhoppningsvis finner jag någon intressant maträtt som jag vill testa.

* Något som jag vill bli bättre på:
- Spara pengar på ett bättre sätt. Allt handlar väl egentligen om att jag vill ha något att spara till, eftersom att det är svårt att lägga undan pengar bara för att och sen låta dom vara om dom ändå inte går till något speciellt.

* Något som jag skulle vilja köpa:
En ny teve. Om jag lyckas att ta examen i sommar utan några rester, så är det vad jag kommer köpa till mig själv som en examenspresent. Jag har länge velat ha en ny teve och det kommer vara först i sommar som jag känner att jag förtjänar en ny teve.

@blogglistor

Gillar