NY MATRÄTT

Vilken långdragen dag, men ändå så är den så nära sitt slut. Jag var ju vaken rätt tidigt idag och det gör ju att man hinner betydligt mer under en dag än vad jag hade gjort annars. Dagen har emellanåt känts väldigt långdragen och lite som att man bara har väntat på att saker ska hända. Efter att jag hade ätit våfflorna, satt jag i soffan i drygt en timme och väntade på att pappa skulle komma och hämta upp mig så att vi kunde åka och handla. Det blev en timmes bilfärd till och från City Gross och kylen är nu uppfylld inför en helt ny vecka.

Har hunnit med en varm dusch, flera timmar framför datorn och nu nyss fick jag till en riktigt god gratäng med pasta, kyckling och champinjoner. Det är på grund av alla dessa goda recept som jag fortfarande är medlem på viktväktarna. Vet inte hur min matlust och matlagning hade gått om jag inte hade tillgång till över 200 recept via appen. Denna var verkligen riktigt god och något som jag absolut kommer göra flera gånger.

Jag vill inte att helgen ska vara slut än, jag hade behövt minst en dag till att bara få vara ledig. Speciellt efter att den här helgen har spolats bort på grund av att jag har ägnat mina kvällar i soffan med mensvärk istället för att jag har gjort något roligt. Låt det gå fort till nästa helg i alla fall!

Gillar

Kommentarer