NY HYLLA OCH EN FAVORIT DETALJ I HEMMET

Vilken riktigt bra dag detta blev. Jag har verkligen njutit av att umgås och prata med mamma och pappa under dagen. Pappa och jag skulle egentligen ha övningskört, men pappa upptäckte när han skulle hämta upp mig på stationen att mitt körkortstillstånd hade gått ut, så det får vi förnya innan vi får övningsköra. Jag som trodde att jag hade till nästa år på mig innan jag var tvungen att förnya, men jag hade visst fel. Det blev därför inget med det, utan istället åkte vi och handla innan jag njöt av sol och bad i poolen. Jag diskuterade även lite teori med pappa, bara för att jag kunde, hehe.

Pappa skjutsade sedan hem mig vid 18 ungefär, då han i samma veva skulle hjälpa mig att få upp en hylla och två tavlor, som jag har väntat på att få upp. Hyllan är uppsatt ovanför teven och nu ska jag bara inreda denna så att jag blir nöjd. Bilden ovan visar er ett smakprov.

Min monstera har även växt till sig under veckan och fått ut två nya fina blad, som tydligt sticker ut i färgen. Så nöjd över denna växt men även att jag äntligen har fått dit dessa piedestaler från Åhléns. Det sker väldigt många men små förändringar i lägenheten, men det tycker jag endast är roligt. Älskar att pilla och fixa hela tiden.

Nu ska jag fortsätta kvällen med musik i öronen och sims på datorn, så kul!!

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
Piedestalerna är en favorit här hemma också 😍🤗
nouw.com/amandasääv
malinlinneaa
malinlinneaa,
dom är verkligen så så fina!! 😃
nouw.com/malinlinneaa
johnssons
johnssons,
Så fina växter!<3
nouw.com/johnssons
malinlinneaa
malinlinneaa,
åh men tack <3
nouw.com/malinlinneaa