NIO ÅR

Ännu ett år har gått tillsammans med Wilhelm, vi är nu inne på det nionde året tillsammans. Nu kan man verkligen varandra innan och utantill, emellanåt behöver man inte ens säga något förrän den andra redan förstår. Ibland är det bara så himla bra, speciellt de dagar man kommer hem och är tömd på energin.

Godmorgon torsdag!
Det känns LITE tungt att det bara är torsdag, samtidigt så känns det skönt att veta om att man bara har en morgon till som man måste gå upp innan det blir sovmorgon. Den här veckan har faktiskt varit väldigt trött och tung på mornarna, så pass att jag har hamnat i fel mönster. Detta ska jag försöka jobba på idag och imorgon.

Efter gårdagen kan torsdagen blir hur som helst. Men vi håller tummarna för att det blir en bra dag. Det är en lång dag mellan 7.30-17.10, med en kort samplanering på morgonen innan skolan börjar. En dag som ändå brukar gå bra och väldigt fort trots att den är lång, så det hoppas jag även på idag. Ikväll är det hockey igen, och jag hoppas att Färjestad snart studsar tillbaka och vinner matcher igen. Det har inte sett bra ut de senaste matcherna, så de behöver steppa upp nu. Jag ser framemot en helkväll i soffan med både hockey och skrivboken i knät.

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Shiiet grattis till er👍 Är ni lika starka ihop än?(:
nouw.com/jenniesh
malinlinneaa
malinlinneaa,
Ja det skulle jag nog säga (: det känns som att efter fem år så har det bara blivit bättre 😄
nouw.com/malinlinneaa
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

åh grattis till er finisar !!

nouw.com/vardagsarlighet
malinlinneaa
malinlinneaa,
åh men taaack!
nouw.com/malinlinneaa
vendelaastrand
vendelaastrand,

Åh grattis!! 😍

nouw.com/vendelaastrand
malinlinneaa
malinlinneaa,