NÄR DET VÄL GÄLLER SÅ FLYTER ALLTING PÅ

Asså dessa plasttulpaner från dollarstore är ju så fina! På håll ser de nästan ut att vara riktiga och på det sättet glädjer det mig att de är plast så att de föralltid är lika fina.

Min dag har verkligen gått i ett. Förmiddagens pass på gymmet gick super, jag har börjat kunna gå på foten mer ordentligt nu, vilket känns skönt men jag har fortsatt väldigt ont i leden. Jag var återigen hemma till 11, slängde i mig lite lunch innan jag vid 12 satte mig med plugget. Mellan 12-16 satt jag med plugget, fyra timmar = fyra skrivna sidor. Jag är imponerad över mig själv att jag fick ihop så mycket på bara en eftermiddag. Nu har jag endast 1,5 sida kvar som jag får fylla ut med en diskussion, blir det över 1,5 sida skriven så måste jag börja plocka bort delar och det vill jag gärna undvika. Resten fokuserar jag på imorgon, jag hoppas verkligen att jag får ihop detta på ett bra sätt. Det är ju trots allt en hel vecka kvar innan inlämning, så tid har jag i alla fall.

Nu ska jag belöna mig själv med andra avenyn hela kvällen och en skål med popcorn, det är ju trots allt en röd dag imorgon!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Wow du ska vara så impad på dig själv som pluggat så, det är inte dåligt!! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
malinlinneaa
malinlinneaa,
Ja men eller hur! Allt bara flöt på 😁🌸
nouw.com/malinlinneaa
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh trodde det var äkta tulpaner till och med! Riktigt fina!
nouw.com/celinelundqvists
malinlinneaa
malinlinneaa,
Haha visst är de underbara 😍
nouw.com/malinlinneaa