NÅGRA TANKAR JUST NU

  • Jag lyssnar i stort sett bara på svensk musik. Det är i alla fall vad mina senaste spelade låtar visar. Bara den senaste veckan har jag lyssnat på en och annan låt av LBSB. Hur kan jag inte ha upptäckt deras låtar tidigare??? Visst, hörde typ två 2019 men nu har jag börjat lyssna på de flesta och dem går på repeat heeela dagarna.

  • Är det bara jag eller har motivationen verkligen varit det sista man haft under det senaste halvåret på grund av omständigheterna? Jag har nästan slutat bry mig om allting runt om sedan det blev rekommenderat att man skulle åka direkt hem efter jobbet eller skolan. Att gå i butiker, träna på gym eller att ens åka iväg till något är oerhört tråkigt, man kommer liksom aldrig iväg. Det är därför det är så segt att ta sig till gymmet. Funderar även på att strunta i gymmet igen på grund av restriktioner.

  • Jag har alltid haft en liten dröm om att få skriva en egen bok, har dock aldrig känt mig tillräckligt bra för det och har därför inte gett mig på det. Nu har jag på skoj snart skrivit ihop en bok, hur kul?! Vet dock inte om jag någonsin skulle vilja visa den för någon annan än min syster och Bella som är de enda som har fått ta del av utkasten. Marika ska dock läsa hela boken när den är klar, så det blir ju både kul och nästan lite skamligt, hehe.

  • Jag har haft tre riktigt spända dagar, men det börjar bli ordning på statusen och nu ska jag njuta av en helg av roligheter!!

  • Mitt älskade Färjestad har hamnat i en liten svacka och kan för tillfälligt inte vinna eller ens göra mål för den delen. Det gör att längtan för en hockeymatch inte alls är lika rolig när man redan innan är inställd på att det blir en tuff match.

  • Jag saknar att kunna röra mig överallt. Jag försöker undvika butiker i den mån jag kan, jag besöker dom bara om jag har en anledning, men att strosa runt finns inte på kartan längre. Jag saknar att kunna åka iväg på saker och bara ha allmänt roligt för en dag men inte ens det går just nu.

  • Trots att det är skitkallt med -12 som vi har haft under dagen, så är jag oerhört glad över en vinter som detta. Det är så här det ska vara, man ska känna att det biter i både fingrar och kinder för att man ska kunna uppskatta våren och sommaren. Jag är verkligen en all-väder-älskare! Finns inget bättre än att ha dessa fyra årstider.

  • Jag är oerhört lat. Det är därför jag alltid tjatar om att jag måste ta mig till gymmet, då jag inte känner någon lust för någon annan fysisk aktivitet än att vara på gymmet. Jag tycker att promenader är oerhört omotiverade och jag kommer aldrig riktigt till skott när det gäller hemmaträning. Det är betydligt skönare att hamna i soffan och göra något roligt, jag är en gym-person.

  • När jag hittar ny musik, så är det den musiken som gäller tills jag tröttnar. Musiken rullar vid alla tillfällen som jag har möjlighet och när den inte spelas går jag runt och sjunger på låtarna tills att jag faktiskt får chansen att lyssna på dom igen.

Gillar

Kommentarer