NÅGRA HÖSTTANKAR

🍁 Det har varit en hel del nya köp den här veckan, så pass många att jag nu behöver sätta en gräns för mig själv. Kanske att jag inte for shoppa något mer innan lönen, eller innan det blir oktober? Eller varför inte en hel månad utan köp? Nej, det skulle jag nog inte klara just under oktober, haha.

🍁 Jag har hittat några färger till väggen som jag har spanat in lite extra. Tanken är att det ska vara en beige i vardagsrummet och en mörkare grå i sovrummet, men inte för mörk utan sängens färg ska fortsatt få sticka ut i rummet. Har några bilder här nedanför, oerhört dåligt tagna men äsch.

Antingen NCS S 4005-Y80R eller NCS S 3005-Y50R

Antingen NCS S 3502-R eller NCS S 3502-Y

🍁Den här mellanvärmen som vi just nu har innan det går mot en kylig höst, är för mig ingen favorit. Jag vill gå ifrån gympaskor, Converse och vårjacka till boots, lurviga jackor och på gränsen till att behöva mössa. Den krispiga luften som vi har just nu under tidiga mornar är fantastisk, en uppfriskande cykeltur är så skönt att starta dagen med. Vad föredrar ni? Krispig kylig luft eller mellanvärmen som vi har just nu?

🍁Jag behöver rensa bort alla "typiska sommarkläder" för att upptäcka lite andra outfits nu under hösten. Finns så mycket kläder som jag vill använda, men som för stunden är lite bortglömda då dom ligger under sommarkläderna i byrålådorna. Har även bestämt mig för att ta bort alla sommarklänningar från garderoben för att sedan plocka fram dom till våren igen. Bara för att smalna av utbudet nu under hösen/vintern.

🍁 Jag har idétorka när det gäller mat. Det känns som jag har ätit alla mina favoriter den senaste månaden och är i behov av lite omväxling, för att inte tjata ut mina favoriter självklart. Har även känt av att köttgrytor inte alls går hem längre, har tappat det litegrann den senaste tiden. Är i stort behov av att hitta nya maträtter att fylla hösten med.

🍁 Jag älskar verkligen mörkret. Jag tycker att det blir ett helt annat lugn i samhället och man behöver inte slåss med alla vart man än går. Kvällsträningen är också en favorit, som att energin är bättre vid kvällstid.

🍁 Jag har enormt stor lust att blogga, vill skriva fler inlägg per dag men ibland har jag ont om saker att blogga om. Så vad är det ni skulle vilja läsa om förutom min vardag?

🍁 Känns så märkligt att vi snart har bockat av september också. Vart har ens månaden tagit vägen? Det ska skrivas nya mål för oktober, känns inte ens som jag har hunnit med målen för september. Det ska ändras i inredningen inför halloween då oktober är en halloweenmånad.

🍁Höstmodet är det bästa modet. Jag har verkligen spanat in alldeles för mycket kläder och även gjort flera beställningar på kläder som jag helt enkelt har bestämt mig för att lägga pengar på. Ser verkligen framemot stickade tröjor och jeans igen. Jag saknar bara ett par stövlar att bära både till vardags och på jobbet.

Gillar