MINA MÅL FÖR SEPTEMBER

Ny månad och ny årstid runt hörnet. Hur gick målen för Augusti och vad väntas under September?

Fixa en minispadag på söndagar. Mer ansiktsmasker, mer återfuktande krämer i ansiktet och mer tid för att bara ta hand om mig. - Detta gick inte alls vägen, haha.

Köpa bra ansiktsprodukter - Jajamen, sista dagen på månaden och jag tog mig iväg för att införskaffa några härliga produkter! Dags att ta hand om ansiktet igen.

Förbereda mig för skolstart. Ladda upp med nya block, nya pennor och bara allmänt ställa om sig för att återigen ta tag i pluggandet. Jag längtar verkligen till skolstart! - Nej detta har inte heller blivit av. I och med att jag inte hade pengar först förrän två veckor sedan och för att jag inte har känt mig sugen på att skaffa nytt.

Ta vara på den sista delen av sommaren - Haha absolut inte! Så fort värmen kom tillbaka så klagade jag och bestämde mig för att hålla mig inomhus. Jag är redo för att storma in i hösten!

Försöka sluta med detta onödiga ätande av onyttiga snacks - Ja, men det måste jag säga har gått bra. Suget börjar bli allt mindre, dock finns alltid risken att man tar till sig en kaka eller något annat onyttigt när inte mellanmålen räcker.

Köpa nya höstskor - Jag behöver ett par skor som passar till höstens alla väder. Just nu har jag inte ett enda par skor som tål vatten och det har jag märkt att det kommer behövas till hösten.

Läsa minst en bok - Jag behöver verkligen hitta en bra bok som jag fastnar i, precis som jag fastnade i After. After har dragit ner mig så sjukt långt ner just nu och jag behöver ha något annat som distraherar mig från att leva kvar i den lilla bubblan, haha. Risken finns annars att jag drar igång läsandet av After ännu en gång.

Se grupparbeten som något bra.. - Har alltid uttryckt mig om att jag inte är en lagspelare och absolut inte vill jobba i grupp. Men om jag ska klara bildkursen som pågår just nu så behöver jag ha rätt humör för att alla examinationer ska bli bra. Men eftersom varje uppgift är grupprelaterad kommer det sluta med att jag sitter här och känner att allt är skittråkigt, men egentligen är det bara mitt inställda humör som förstör.

Gillar

Kommentarer