MINA MÅL FÖR SEPTEMBER

Detta med mål för varje månad är något som jag faktiskt lever efter numera. Det känns på något sätt mycket enklare att ha några få mål att sträva efter månadsvis än att sätta upp 10 mål som man ska bocka av innan året är slut. På något sätt så hamnar jag på rätt bana när jag får köra mål månadsvis och saker och ting blir faktiskt gjort, för det mesta i alla fall. Så därför tänker jag fortsätta med detta även i september och alla kommande månader.

Målen för augusti:

Tre pass/vecka - Detta måste jag ge mig själv en klapp på axeln för. Jag har verkligen kämpat med att ta mig iväg till gymmet direkt efter jobbet. Det har gått nästintill hela tiden, förutom dom dagarna som jag är helt slutkörd efter jobbet och både kropp och knopp säger ifrån. Jag kommer faktiskt fortsätta med att få till träningen tre dagar i veckan.

Små förändringar i lägenheten- Jag fick upp min nya hylla, nya posters och har planer på att fixa med fler posters och ramar. Köksluckorna har jag ännu inte målat om, då jag missade att köpa färgen när jag var på ÖB och har inte varit där sedan dess.

Vara tacksam över något en gång per vecka - Jag har faktiskt skrivit tacksamhetslista fyra fredagar i rad nu, bra va? Jag tycker det är svårt att komma på saker att vara tacksam över, för egentligen finns det så mycket som man kanske inte riktigt tänker på.

+ jag ska kolla över detta med körkortet nu under hösten. Jag påbörjade att köra, men helt plötsligt så får jag veta att tillståndet har gått ut och det blir en längre väntan för att fixa ett nytt sådant. Men jag tog i alla fall upp studierna, både praktiskt och teoretiskt. Nu ska jag bara hålla i det genom att köra med pappa och boka in körlektioner regelbundet.

- bilder från Pinterest

Få in höstkänslan - Det innebär att jag vill plocka bort dynorna från balkongen, städa på balkongen och slänga all överbliven jord och dåliga plantor. Byta både gardiner, byta mina bordstabletter och inreda mer med höstfärger. Är så pepp på hösten!

Plugga körkort intensivt - Det blir en höst med både jobb, träning och intensivt pluggande gällande körkortet. Nu när jag har ett nytt tillstånd är mitt mål att jag under hösten/vintern ska köra regelbundet och ha ett schema på när jag ska plugga teori. Allt för att detta körkort ska bli mitt innan nästa september, så att jag slipper fixa nytt legitimation.

Nej till nocco - Det är oerhört svårt att komma ifrån ett beroende som är så otroligt gott. Jag har under sommaren fastnat i nocco på nytt och just nu håller jag på att jobba bort detta genom att aktivt välja bort det och förklara för mig själv att det inte behövs. Det kan förekomma undantag som i samband med träning, men målet är att jag inte längre ska lägga massa pengar på denna dryck, när jag egentligen inte ens är i behov av det. Kan jag låta bli trocadero i veckorna så ska jag även kunna hålla mig ifrån nocco och prioritera vattnet istället.

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Riktigt bra mål för den här månaden!
nouw.com/beattriicee
malinlinneaa
malinlinneaa,
shareegroovin
shareegroovin,
Men så bra mål!! Höstkänslan är något som är oslagbart - alla mustiga grytor, den varma chokladen får äntligen träda fram och ta sin plats igen och de mysiga kvällarna framför en bra film eller serie, samt de ljuvliga doftljusen. Längtar!! Så roligt att du även kommit igång med en tacksamhetslista! <333 Kramar 😊
nouw.com/shareegroovin
malinlinneaa
malinlinneaa,
Ja hösten är mysig ♡
nouw.com/malinlinneaa
Tovef
Tovef,
Vilka bra mål 🌟 inspirerande inlägg
nouw.com/tovef
malinlinneaa
malinlinneaa,
Tack! kul att du gilla inlägget 🥰
nouw.com/malinlinneaa
linnealarssonss
linnealarssonss,
Blir spännande att följa!
nouw.com/linnealarssonss
malinlinneaa
malinlinneaa,