MINA MÅL FÖR OKTOBER

Återblick till Septembers mål

❕ Köpa nya höstskor - Jag behöver ett par skor som passar till höstens alla väder. 👌 Det måste jag ändå bocka av från September. Jag köpte mig inte bara ett par nya utan två och är mer än nöjd!

❕ Läsa minst en bok - Jag behöver verkligen hitta en bra bok som jag fastnar i, precis som jag fastnade i After. Haha åh nej. Det har verkligen inte hänt, men jag skyller på all stress, att plocka upp en bok varje kväll har inte varit prio.

❕Se grupparbeten som något bra. - Har alltid uttryckt mig om att jag inte är en lagspelare och absolut inte vill jobba i grupp. Jag ser det fortfarande inte som något bra. Men jag har hållit mig i ett gott humör kring dessa. Det har gått bra trots att jag emellanåt har ramlat ner i stressen, vissa dagar mer än andra.

- bilder från Pinterest.

❕ Jag ger mig på samma mål som i September, att jag ska läsa minst en bok under månadens gång.

❕ Börja ta upp körkortet igen. Sist jag höll på med körkortet hade jag väldigt lite kvar innan jag var klar och numera har jag verkligen känt att jag borde ta tag i det ännu en gång. Jag ska därför smått börja nu under hösten/vintern genom att denna månad försöka läsa körkortsteori tre gånger i veckan. Förhoppningsvis så kommer jag framåt återigen och hinner ta körkortet innan jag tappar motivationen till att övningsköra.

❕ Ett starkt mål för den här månaden är att hålla mig till min vardagsrutin och mitt VARFÖR till att jag har gått med i viktväktarna. Bildkursen har hittills dragit ner mig riktigt lågt och jag vill bygga upp min vardag igen baserat på den lilla energi jag fyllde på med i torsdags. Jag tror på mig själv och jag måste fightas för att ta mig framåt och till mitt mål.

❕ Jag måste bli bättre på att dricka mer och mer och mer vatten varje dag.

Gillar

Kommentarer

idalyckemy
idalyckemy,
Vilken grym idé! Kan jag göra samma sak på min blogg?
nouw.com/idalyckemy
malinlinneaa
malinlinneaa,
Det är klart du kan!
nouw.com/malinlinneaa