MINA MÅL FÖR MARS

Bocka av både risktvåan och teoriprovet - Halkan är ÄNTLIGEN fixad! Har länge bävat efter detta, då jag har haft så dåligt självförtroende och inte alls känt mig trygg bakom ratten, men den låg verkligen helt rätt i tid. Jag känner mig mer säker och trygg nu och det gjorde att halkan gick bra! Även teoriprovet har jag bockat av och fått godkänt på, så nu är jag halvvägs till körkortet.

Börja cykla - Verkligen inte. Jag höll mig till bussresorna under hela februari, men nu verkar det som att det är tillräckligt ljust både under morgonen och eftermiddagen för att jag ska kunna ta mig an cykelturerna igen.

Plocka fram pussel - Jajamen, samma dag som Big Brother började, började jag pussla. Tog upp ett pussel som jag påbörjade förra året men aldrig gjorde klart. Nu är det äntligen klart och jag har påbörjat ett nytt. Även det gjordes klart och nu håller jag på att lägga det med 1500 bitar som jag fick av min syster i examenspresent.

NÖTA körkort - Alltså verkligen! Jag har suttit varje kväll efter jobbet, prioriterat bort kvällar med kompisar för att ligga i med körningen med pappa. Körde en hel del under sportlovet och nästan varje helg. Nu gäller samma sak i fyra helger till inför körprovet och däremellan blir det några körlektioner.

- bilder från Pinterest

Dricka mer vatten hemma - Det har blivit alldeles för mycket av läskedrycker nu (skyller på allting med körkortet). Var och varannan dag har jag slösat pengar på detta och det måste få ett slut. Ny månad, nya mål och nya resultat ska vi ta med oss efter den här månaden.

Börja cykla istället för bussen - Mars är vår första vårmånad och den måste ändå innebära att man plockar fram cykeln igen och tar den härliga morgonturen till tåget istället för att trängas med massa annat folk på bussen. Speciellt om jag inte ens måste trängas med dom, inte nu längre.

Bli mer aktiv igen - Jag vet inte om det innebär att jag ska börja ta mig tillbaka till gymmet i dessa tider, eller om jag bara ska ta till någon hemmaövning varje dag. Nu när körkortet snart är klart, och jag inte behöver åka hem och plugga teori varje kväll, så tänker jag att jag ska komma tillbaka till den vanliga vardagen igen. Då innebär det också att jag måste aktivera mig igen för det har varit ont om den saken den senaste månaden. Jag saknar verkligen gymmet, så det återstår och se om jag tar mig tillbaka dit eller inte.

Börja med kvällsläsning - Först och främst, jag måste börja läsa tredje boken av After för att vara redo för tredje filmen. Sen fyndade jag en hel del böcker på rean som jag är jättesugen på att börja läsa. Så i mars ska jag börja med kvällsläsningen igen.

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Tjenare. Jag skulle inte ta mig till gymmet i dessa tider och umgås med folk man vanligtvis inte umgås med, även om man håller avstånd. Jag får dessvärre inte träna ännu med den gruppen jag brukar träna med måndagar och tisdagar. Ingen aning när den träningen kör igång igen för min del, men vad härligt ändå att du är så nära körkortet.

nouw.com/mynameisjossan
malinlinneaa
malinlinneaa,
Man behöver ju inte träna när halva jorden är på gymmet utan man får ju välja en tid som man tänker passar både en själv och det är mindre folk. Man kan inte stänga sig ute från allting heller, man får göra det man kan.
nouw.com/malinlinneaa
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det är sant, men man får vara noga med att torka av redskap och maskiner 🙂

nouw.com/mynameisjossan
malinlinneaa
malinlinneaa,
Det ska man ju helst göra oavsett om det är Corona eller inte. Sen vet man att alla inte tänker så, men då får man själv vara extra noga 😊
nouw.com/malinlinneaa
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det är sant, så är det ju. Man får ju se till att göra rent efter sig själv och att även torka av efter andra, om man inte vet med sig att den personen före torkat av efter sig.

nouw.com/mynameisjossan
Hilma
Hilma,

Låter som jättebra mål fina du ❤️ Heja dig!!

nouw.com/hilma
malinlinneaa
malinlinneaa,
Åh men tack!! ❤️
nouw.com/malinlinneaa
matildakz
matildakz,

Bra tips, heja dig! ❤️

nouw.com/matildakz
matildakz
matildakz,

Mål menar jag såklart haha

nouw.com/matildakz
malinlinneaa
malinlinneaa,