MINA MÅL FÖR MAJ

Målen för april

Balansera jobb och studier - CHECK! Det har ju gått hur bra som helst. Hittills har jag jobbat 7 dagar utan problem och jag har skrivit större delen av arbetet. Just nu saknas det endast ungefär 6 sidor och efterarbetet är i full gång. Jag kan inte tro att jag kommer vara stressad mot slutet, utan detta kommer gå hur bra som helst, så länge jag får till innehållet som jag vill ha det. Att skriva uppsats är rätt så nytt för mig, då jag inte har skrivit allt för många uppsatser på gymnasiet tidigare.

Fånga vårtecken - Det har jag verkligen lyckats göra, både knoppar, träden som börjar blomma, vitsippor/blåsippor och andra blommor. ÄLSKAR VÅREN.

Åka och träffa min familj minst en gång - Minst en gång var målet, men det blev hela två gånger. En dag som jag spenderade hemma hos dom och andra gången var jag där en snabbis men spenderade några timmar med pappa. Saknar dock fortfarande syskon och syskonbarnen som inte man inte träffar lika ofta längre.

- bilder från Pinterest

Bli klar med examensarbetet! - Första inlämningen är 17 maj till handledaren, för att visa att jag ligger i fas och han kommer då få besluta om jag kommer hinna klart till den 26 maj då vi ska lägga fram den. Sedan är det seminarium och opponeringen i juni som avgör om det finns mer att ändra innan den slutgiltiga inlämningen i juni. MEN, målet är att jag ska vara klar innan den 26 maj!

Försöka komma iväg till IKEA - Nu får corona-skiten sluta. Jag har så sjukligt mycket planer i lägenheten och många utav dom innebär att jag måste åka till IKEA för att inhandla vissa grejer och det kan jag endast göra tillsammans med pappa som har bil. Som jag tidigare sagt så är pappa i riskgrupp och därför vill jag inte riskera hans liv ifall det är proppfullt med folk på IKEA.

Besöka frisören - ETT HELT ÅR SEDAN JAG VAR HOS FRISÖREN. Det är katastrofalt!! Den inbokade tiden i höstas bokades av på grund av ekonomin och under våren har det helt enkelt inte funnits någon tid hos min frisör som har passat mig och mina jobbtider. Nu i Maj har jag äntligen hittat en tid som jag har bokat in, nu återstår det bara att jag faktiskt kommer iväg och får ordning på fågelboet till hår.

Gillar

Kommentarer

jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
malinlinneaa
malinlinneaa,
Åh men tack! 😍
nouw.com/malinlinneaa
naturligtvacker
naturligtvacker,
Kul koncept med målen. Jag snor detta till mig haha. Älskar att läsa om andras mål. 😊
nouw.com/naturligtvacker
malinlinneaa
malinlinneaa,
Gör så, jag har själv snott konceptet 😊
nouw.com/malinlinneaa