MINA MÅL FÖR JUNI

Återigen en ny månad och nu lämnar vi Maj och våren bakom oss, nu ska vi blicka oss in till den efterlängtade sommaren och Juni. Målen för Maj gick riktigt bra och nu har jag bestämt mig för att relatera målen för juni till sommaren.

❕ Införa något sorts godisförbud - Men det tycker jag ändå att jag har klarat rätt bra. Det enda jag ätit är choklad, men jag har motstått allting som har med godis godis att göra, alltså gelatin och grejer.

❕ Gå minst 3 promenader i veckan - OHJA! Det har verkligen gått hur bra som helst, fram till att jag stukade foten, efter det har jag inte vågat ta några längre promenader.

❕ Jag VILL ha Eurovision "fest" - CHECK. Jag fick fixa en liten fest den här kvällen tillsammans med Wilhelm, Marika och Sebastian. Vi hade det väldigt bra.

- alla bilder från pinterest

Fortsätter med förra månadens mål, att gå tre promenader i veckan eller att ta cykeln istället för bussen - Det är rätt härligt med promenader eller att ta cykeln istället för att trängas på bussen. Och eftersom att sommaren närmar sig så vill jag ändå passa på att röra mig utomhus och då är promenader väldigt härligt. Dom kommer behövas om jag ska slåss med mig själv i två veckor mellan att plugget tar slut och jobbet börjar.

Jag ska även fortsätta med att bara äta godis en gång i månaden - Nu har jag haft en i stort sett godisfri månad och det har jag tänkt hålla även denna månad, men idag är det första juni och början på en ny månad och det innebär att jag får äta godis, SOM jag längtat. Så efter den här helgen, så är det återigen godisförbud hos mig.

Dricka mer vatten - Jag ska försöka hålla mig till 8 glas per dag, det antal som rekommenderas. Jag är fruktansvärt dålig på att dricka vatten och vill mer än gärna bara dricka läsk eller nocco och för att kunna dra ner på dessa två så måste jag vara bättre på att dricka vatten.

Se över vad jag lägger pengar på - Jag ska skriva upp allting som jag handlar och lägger pengar på, för att enkelt se hur mycket jag har att tillgå under sommaren. Det är väldigt knapert under sommaren, då jag inte får studiebidrag och jag har inte direkt jobbat så många pass under majmånad.

Gillar