MINA MÅL FÖR DECEMBER

Målen från november

KÖPSTOPP - Haha nejnej. Detta är inget som jag har haft, jag bröt köpstoppet snabbare än vad jag kunde tro. Jag har fortsatt hållit mig ifrån att shoppa i butikerna men nätshoppingen nästan drar i mig emellanåt. Black week har inte heller varit lätt då det har varit rea på rätt saker, sådant som jag länge velat ha och som jag bara borde passa på att köpa. Dock har jag handlat mycket strunt som alldeles för mycket trocadero, choklad och babybel, haha.

MINST 3 träningspass i veckan - Kanske inte riktigt tre pass per vecka men däremot minst två och ibland fler, det har alltid berott på hur veckan sett ut eller hur känslan varit. Det har fortsatt varit kämpigt att ta sig upp ur sängen, men vissa dagar har gått bättre än andra. Jag är ändå nöjd med månadens prestation.

Ligga i fas med kursens gång - Ohja! Jag har legat i fas hela kursen och i och med det har jag också kunnat jobba flera dagar i månaden trots att det ibland bara varit en eftermiddag. Ibland har jag lyckats läsa pärm till pärm i litteratur och det har inte hänt sedan jag började på universitet.

- bilder från Pinterest

JULBAKA!!! Jag ska ta mig an att julbaka mängder av goda bullar, kakor och godis inför mitt födelsedagskalas och resterande tid av december. Jag har till och med valt en helt egen dag för just detta, så det bör ju gå an. Förra året fick jag ordning på massa gott. Julbaket är verkligen en del av december och julkänslorna!

Se på minst en julfilm varje vecka fram till jul! - Jag hittade en advents kalender med julfilmer på en sida på facebook och valde därför att skapa mig en egen främst med de nya filmerna på Netflix men även gamla favoriter som man måste se. Är ni på? Tror dock inte att jag kommer hinna en film varje dag fram till julafton, men med hjälp av flera kvällar så hinner jag nog.

Utmana mig själv med att jag varje vardagmorgon ska hinna se på julkalendern (undantag är om jag jobbar och inte ens är hemma under den tiden och om träningen prioriteras). - Julkalendern måste man ju se och på något sätt så ger den en helt annan känsla på morgonen än vad den gör på kvällen. Helt klart värt att gå upp tidigare för att hinna se den på morgonen.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! SÅ bra mål ju! Heja dig hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
malinlinneaa
malinlinneaa,
Tack fina du <3
nouw.com/malinlinneaa