MINA MÅL FÖR AUGUSTI

Juli försvann i ett svep och idag kryper vi in i Augusti. Trots att sommaren har gått sjukt fort så är jag rätt pepp på att sommaren sista månad är här och att hösten närmar sig. Innan vi kikar in på Augusti och dess mål, så tar vi en tillbakablick till Juli.

"spadag" varje söndag - Det har gått lite sådär, jag har i alla fall lyckats med det två söndagar av fyra. MEN ack vad skönt det har varit med en ansiktsmask och få känna fräschheten i ansiktet.

Dricka mer vatten - Åhnej, vad dåligt detta har gått! När det har varit som varmast så har jag haft vattenflaskan i närheten, men inte mer i vardagen.

3 träningspass & 3 promenader/vecka - JAPP! Detta har gått så så bra! Det har nästan blivit en rutin. Varför ska man ta bussen när man kan ta promenaden hem från stationen/stan.

Balkonghäng (bonusmål) - NEPP. Det har antingen varit alldeles för varmt, upp mot 30 grader vilket resulteras i en 35-40 grader rakt in på balkongen, eller så har det varit för kallt, det vill säga 18 grader och molnigt. Att man aldrig är nöjd!

Den här månaden ser det ut att bli fler små mål än att ha tre större mål. Men trots att Augusti är den åttonde månaden och inte alls i närheten av en nystart, så får jag känslan av just en nystart när vi kliver in i Augusti. För mig är Augusti en nystart för att man avslutar sommaren och plugget drar återigen igång, som att rutinerna kommer tillbaka. Denna känslan tror jag sitter i just pga att jag pluggar och för att jag i vanlig ordning jobbar inom barnomsorgen, där man verkligen tar ett break från rutinerna och gör lite det man känner för på fritids.

Repris från junimånad - Fixa en minispadag på söndagar. Mer ansiktsmasker, mer återfuktande krämer i ansiktet och mer tid för att bara ta hand om mig.

Köpa bra ansiktsprodukter - Pga att jag knappt har haft några pengar den här månaden och speciellt nu när inte lönen kom in på kontot, så har jag också blivit snål med att köpa grejer inklusive bra ansiktsprodukter. Men då pengarna förhoppningsvis rullar in runt den 25, så ska jag passa på att fylla på med bra produkter för att ta hand om mitt ansikte.

Förbereda mig för skolstart - ladda upp med nya block, nya pennor och bara allmänt ställa om sig för att återigen ta tag i pluggandet. Jag längtar verkligen till skolstart!

Ta vara på den sista delen av sommaren - det går fortare än man tror men inom en månad sitter vi i soffan med filt och tända ljus medan regnet smattrar på fönsterrutan. Nu är det verkligen dags att ta vara på det sista vi kommer ha av sommaren, så att man orkar med hösten och vintern fram till nästa sommar.

Försöka sluta med detta onödiga ätande av onyttiga snacks - ibland är jag bara sugen på choklad och ibland är helt okej att köpa en choklad, men att köpa bara för att det är helg, nej där sätter jag stopp. Blir jag sugen på någonting så ska jag ta det som jag har hemma i en liten mängd, då jag faktiskt redan har lite smått och gått som man har sparat undan.

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Stort lycka till med alla dina härliga mål fina du 😊 <3 Jag tycker också att augusti känns som en nystart 😃 Kram <3
nouw.com/sandrakannasto
malinlinneaa
malinlinneaa,
Haha tack! 😀 men eller hur, man blir pepp när augusti börjar 😊 kram 💕
nouw.com/malinlinneaa