MINA MÅL FÖR AUGUSTI

Målen för juli

Ta vara på min semester - Kan knappast ha klaffat bättre denna semestern. Jag har träffat mina vänner fler än en gång, umgåtts med Wilhelm och familjen. Vi har gjort riktiga sommargrejer så som att äta glass, spela minigolf och fika på våfflor, besöka Kolmården och bara umgåtts. Badandet har dessvärre inte blivit lika mycket av, men jag kan endast gnälla på vädret som endast har bjudit på badväder lika många gånger som jag kan räkna på en hand. Jag har även hunnit med att bara vara hemma och vila upp mig OCH jag har ägnat en hel del tid inne på gymmet, så nöjd!!

Hamna på rätt bana igen - Under halva semestern i alla fall. Det har varit flera dagar som jag faktiskt har skippat att registrera i appen för egentligen är det oviktigt för min del. Utan för mig handlar det om att hitta balansen mellan allting som ska ätas under en dag och självklart väger jag det i points om det är något som jag är osäker på. Jag har lyckats komma upp på banan igen och äter inte mer än nödvändigt.

Läsa minst två böcker under månaden - Det såg mörkt ut i början av månaden, då jag hade tappat läsningen av "till alla killar jag har gillat". Trots att den lockade så var det betydligt skönare att dega i soffan framför serier. Men tillslut bestämde jag mig för att läsa vidare och vips så tog boken slut och sedan läste jag den andra boken på minst två dagar. Nu är det bara den tredje kvar.

-bilder från Pinterest

Tre pass/vecka - Nu lider semestern mot sitt slut och helt plötsligt kommer inte dagarna fyllas utav massa ledig tid längre. I och med nystart inför höstterminen innebär även att det är dags att jobba sena eftermiddagar. Trots det ska jag försöka få till mina tre pass/vecka, om det så ska behöva ske klockan 05.00 på morgonen eller 20.00 på kvällen. På något sätt ska jag få in dom i dagsschemat.

Små förändringar i lägenheten- Jag ska fortsätta utveckla vardagsrummet så att jag blir nöjd. Det saknas några få grejer, som jag hoppas att jag ska få till under månaden. Jag ska ge mig på att måla om alla köksluckor och sedan ska jag kolla över nya möbler eller andra eventuella lösningar på mina problem.

Vara tacksam över något en gång per vecka - Jag ska under varje vecka reflektera kring vad jag har att vara tacksam över under veckan. Det måste ju finnas något som gör en extra glad under en arbetsvecka. Brukar vara jobbigt att komma tillbaka efter semestern och uppstarten i skolan är väldigt påfrestande.

+ jag ska kolla över detta med körkortet nu under hösten. Tyvärr blev hela spektaklet inställt under sommaren på grund av Corona, men nu hoppas jag att jag kan dra upp körkortsstudierna igen. JAG VILL JU HA KÖRKORT. Har faktiskt en körlektion inbokad redan på tisdag.

Gillar