MINA MÅL FÖR APRIL

MÅLEN I MARS

Dricka mer vatten hemma - NJA. Det känns som att det är ett mål som jag har glömt bort. Det gick bra i början av månaden, men det dog ut lika snabbt som det började.

Börja cykla istället för bussen - Jo, men några cykelturer har jag allt tagit mig under månaden och fler ska det bli. Snart väljer jag bort bussen helt och hållet.

Bli mer aktiv igen - Det tog halva månaden att ta sig iväg till gymmet igen. Men nu hoppas jag att jag ska vara tillbaka och redo att kicka igång träningen igen.

Börja med kvällsläsning - Jag började läsa några kvällar, men sen var jag alldeles för trött för att läsa de flesta kvällarna eller så fastnade jag återigen i skrivandet som jag påbörjade igen. Jag har börjat planera flera dagar där läsningen blir prioriterat, så att jag kommer igång igen!

- bilder från Pinterest

Fixa balkongen - Nu när våren äntligen är här, för det är den väl? Så tänkte jag att överdragen på möblerna ska bort, plantering av blommor och odling ska fixas. Och självklart så ska balkongen städas på gammalt skit som har slängts därute under vintern.

Promenera/cykla - Allt mer är planen att undvika bussresorna. Antingen tar jag cykeln fram och tillbaka när jag ska jobba eller så tar jag bussen på morgonen men går hem på eftermiddagen. Det brukar funka bra nu när det är ljust mycket längre. Våren brukar innebära en hel del podcast lyssning under mina promenader eller cykelturer hem, så det är nog ett mål också. Att lyssna ifatt mina podcasts.

Kvällsläsning - Jag smygstartade läsningen under mars och målet är att jag ska bli bättre på att prioritera läsningen under kvällarna innan jag ska sova. Det brukar göra att jag somnar mycket snabbare om jag läser precis innan läggdags då det rensar mitt huvud.

Gillar

Kommentarer

Monika25
Monika25,

Bra mål jag trur på dig du klar det fint

https://nouw.com/monika25/en-harlig-vader-37798618

nouw.com/monika25
malinlinneaa
malinlinneaa,