MIN DAG + TRE NYA FAVORITER

HALLELUJAH!

Bandet har verkligen gjort ett avtryck sedan vinsten i lördags. Inte bara hos mig utan även hos andra har jag förstått. Låtarna har tagit plats på topplistorna.

Jag hoppas att ni har haft en tio gånger bättre dag än vad jag har haft. Jag har börjat tröttna på att ligga i soffan, samtidigt som jag i dagsläget inte har orken för att göra något annat. Huvudvärken vill inte riktigt ge med sig. Jag tog en kort paus för att ta hand om disken och fixa maten, men nu är jag återigen nedbäddad i soffan framför One Tree Hill, som också har stått på hela dagen. När jag börjar se på något har jag svårt att släppa det, därav brukar jag inte sätta igång serier då jag inte vill fastna. Men om jag ska ligga hemma sjuk, behöver jag något att se på tänker jag. Det blir en dag hemma även imorgon helt enkelt.

Jag saknar redan den enkla vardagen, med allt vad det innebär. Ett långt arbetspass, dom få timmarna man har kvar på kvällarna och dom få timmarna jag alltid lyckas lägga på skrivandet innan läggdags. Nu blir det snarare som att man slösar bort dagarna på att ligga i soffan.

Gillar

Kommentarer

beatricenyman
beatricenyman,

Helt rätt serie att fastna i, älskade den serien förut (jag gör fortfarande) men av samma anledning som dig, vill jag inte sätta på någonting jag återigen kommer fastna i 😃 Krya på dig!

nouw.com/beatricenyman
malinlinneaa
malinlinneaa,

Ja det har du rätt i! Jag önskar att jag inte hade en anledning till att starta upp serien igen..för nu kommer jag vara fast tills den tar slut 🙈 tack 🥰

nouw.com/malinlinneaa