MIN DAG HEMMA I SOFFAN

Fick hem denna i postfacket idag. KUL! Beställde en ny kalender i och med att jag behövde skriva i när jag hade tänkt ha teori och körprov. Men i och med att vi skjuter på halkan så skjuts även de datumen upp. Men jag är i alla fall redo när årsskiftet väl är här. Jag önskar ändå att 2021 blir något bättre än 2020, för det här året har varit skit tråkigt.

Kom även ihåg dagens lucka trots att jag låg kvar i sängen till 12 innan jag flyttade mig till soffan. Här har jag sedan legat hela dagen, dels framför en film, ett tag med bara julmusik och nu ikväll har jag sett på hockeyn som fortfarande rullar. Dagens lucka innehöll ännu en duschtvål, dessa doftar så gott!

Förutom att dega i soffan har jag emellanåt blivit lite rastlös och har bland annat bestämt mig vart mina torkade apelsiner ska vara. Jag placerade dom i mina ljusstakar, blev en väldigt fin dekor i mossan. Jag har också legat i soffan och spelat en hel del Among Us. Förstår inte hur jag ska orka ligga hemma hela helgen, känner mig rastlös nu. Kanske för att jag absolut inte känner som jag gjorde imorse. Då var det både halsont, hosta och tjock i halsen. Just nu hostar jag litegrann då och då och har inga känningar i halsen utöver hostan. Men å andra sidan brukar inte jag vara hostig så det är ju självklart ett tecken på sjukdom. Kommer alltså vara hemma från jobbet imorgon också, så fruktansvärt tråkigt! Är trött på att ligga hemma och inte göra nånting. Har jag ens lite ork i helgen så tänkte jag ta tag i en rensning i klädkammaren, rummet som emellanåt ser ut som ett förråd.

Gillar