MELLOKVÄLL MED TJEJERNA

Jag är på tåget på väg hem till lägenheten igen efter en kväll med tjejerna. Vid 16 möttes vi vid tåget och tog en tripp till affären för att köpa gott till kvällen. Vi lagade ihop kyckling med klyftpotatis och till mello hade vi både chips och godis. Vi hann prata en hel del om roliga saker också. Det märks att vi inte setts alla tre sedan i somras, för så mycket som man inte hänger med i längre.

Melodifestivalen då. Vad tyckte ni? Vad tyckte jag? Okej, såhär. Först och främst, kul att se Anton Ewald tillbaka. För han är faktiskt väldigt bra och vet hur man showar. Jag gillade honom, på allvar! Bidrag nummer 3 med låten 90-talet har satt sina spår i min hjärna för det är verkligen det enda som går på repeat nu, ändå rätt kul låt att lyssna på. Tråkigt att den inte tog sig vidare. Dotter? Ingen tvekan om att hon skulle gå till final. Hon är ju galet bra även om jag känner att framträdandet var sådär, så kan hon verkligen göra en låt så jäkla bra. De resterande? Jo men Patric Jean gjorde en bra låt, men gick inte vidare, Frida var väl också okej men ingen låt jag sätter på repeat på Spotify, och rena rama ding dong? Okej, vi behöver något roligt i tävlingen också. Grattis Eva och Ewa till en andra chans.

Nu ska jag ta en tågtur hem igen. Hemma till tolv igen, så inte jättemycket tid innan det blir läggdags men något kul ska jag nog allt hinna med nattuggla som jag är.

Gillar

Kommentarer