MARS

Många mysiga mornar i soffan innan jag har åkt till jobbet. Vissa mornar har det varit mörkt och vissa mornar har det varit rätt så ljust, men trots det så har det ändå varit väldigt mysigt!

Under mars har jag bland annat pusslat ett enda pussel, för efter att jag pusslade klart stranden valde jag att ta en paus som har varit rätt så lång. Istället började jag skriva vidare på min bok, den boken som jag håller på att skriva över till min fysiska bok från utkastet på telefonen. Sedan bestämde jag mig för att återigen skriva en ny bok, som jag dock har skrivit direkt i google och kan därför skriva både från dator och telefonen. Många kvällar framför Big Brother.

Inte nog med att jag såg på alla deltävlingar, andra chansen och finalen. Jag och en kollega fixade med melloröstningen även på fritids, vilket var uppskattat av barnen!

Det har varit det ena och det andra i matväg. Pannkaksfrukost, våfflor till middag och tacos hos My och Jim. Även lite godis, flera bakverk och nocco har tagit en liten omväg ner i min mage. Kanske lite för mycket av det goda den här månaden, men ibland kommer de perioderna också när man har hållit sig ifrån det alldeles för länge.

Våren har visat sig ganska så tidigt i år, dock bara i några få dagar och i några få perioder. Men det har gjort att jag har klätt mig i mina ljusa kläder och tunnare jackor. Som jag ser framemot att kunna bära ljusa kläder igen nu när våren och sommaren är på väg.

Detaljerna i hemmet är få, men med lite plastblommor, ljuslyktor och påskris har vardagsrummet fått sig ett lyft från det tråkiga som varit under vintertid.

SOLEEN, den har varit så välkommen! Jag hoppas att den numera kommer vara vår räddning varje dag, den gör något fantastiskt med vår energi.

Ett av mina få köp den här månaden var ett par nya solglasögon. Annars har jag slängt iväg en och annan beställning på behövliga grejer och köpt lite smått och gott i butiker. | Planeringen har tagit en vändning, det vill säga att jag har tagit den mer på allvar genom att skriva ner saker och ting i detalj och med flera klistermärken.

Gillar

Kommentarer