MÅL FÖR 2020

MÅL FÖR 2019

Förra året satte jag upp mål för 2019, dels några större och några mindre. Det var innan jag började med mål för varje månad som sedan blev dom mål som jag lade krut på, månad efter månad. Men när 2019 började ta slut kände jag för att kolla tillbaka på mina uppsatta mål, som var (ni hittar inlägget här);

Några större mål;

1. Jag ska fortsätta jobba på med gymmet, bygga upp mina pass på ett bättre sätt och ändra om i kosten igen.

2. Jag ska jobba på att få ihop bra rutiner kring plugget.

3. Jag ska satsa på att jobba minst 5 dagar varje månad.

4. Jag tänkte även satsa på att träffa mina vänner minst EN GÅNG PER MÅNAD.

Några mindre mål;

1. Jag ska satsa på att hålla bloggen vid liv.

2."Rensa" mina kläder/grejer.

3. Försöka få ordning på vår lägenhet, speciellt på våra väggar.

När jag kollar tillbaka på de stora fyra målen, kan jag med gott samvete säga att dessa har gått bra. Jag har äntligen kommit igång på gymmet, det tog bara sådär ett halvår innan man vande sig vid ett nytt gym. Kosten ändrades betydligt mer när jag gick med i viktväktarna, som var mitt mål med viktväktarna. Matrutinen har blivit så mycket bättre! Jag har passat på att jobba en hel del förra året, som jag visste sedan innan så var det tufft under vissa kurser, men förutom dom gångerna så har jag jobbat en hel del. Målet med att träffa mina vänner en gång per månad funkar vissa månader och vissa månader är det nästan helt omöjligt. Det är svårt att få ihop träffar när man jobbar olika dagar i veckan och allt med vardagen ska kunna gå ihop. Men jag har ändå lyckats träffa mina vänner en hel del under året!

När det gäller dom tre mindre målen, har även dom gått riktigt bra! Bloggen har verkligen blivit en del av mitt liv och något som jag arbetar med varje dag, flera gånger. Rensningen av kläder har gått super bra, närmare fem kassar har skänkts bort, det har dock inte gått lika bra med rensning av grejer, haha. Lägenheten har jag också lyckats piffa till med flera tavlor, klocka på väggen och hyllor. Men nu är det dags att fixa flera posters och tavlor och fylla ut de stora ytorna som är kvar.

- Bilder från Pinterest

MÅL FÖR 2020

I år tänker jag återigen sätta upp några mål som jag hoppas att jag kan nå fram till under året.

1. Ska ta körkort under sommaren.
- Det vankas examen och snart ska jag återigen återgå till jobbet, men först innan dess skulle jag vilja ta det där körkortet så att det bara kan bli avklarat! Jag vill så gärna ha körkort, men jag tycker att det är sjukt tråkigt att övningsköra i en längre period, så detta året tänker jag att jag ska försöka få ihop det mellan april-juli, så att jag inte ens hinner tappa motivationen igen i och med att jag har examensarbete mellan april-juni också.

2. Läsa minst en bok varje månad - alltså 12 böcker under året
- Det har varit kämpigt med att hitta bra böcker samt att komma ner i varv på kvällarna vilket har resulterat i att jag inte somnar i tid och sedan inte sover något bra. När jag väl hittade en bra bokserie (after) i höstas så blev det istället svårt att somna pga att jag inte kunde släppa böckerna. Målet är att jag ska ha läst 12 böcker under det här året, för att fortsätta ha det som en kvällsrutin och för att till sommaren kunna njuta av vädret på balkongen utan att bli rastlös. Att läsa är ändå rätt mysigt och kul om man hittar bra böcker.

3. Ta upp mitt pusslande igen och få ordning på alla pussel jag har.
- Jag älskar verkligen att pussla, det är så roligt och så mysigt! För ungefär två år sedan började jag pussla Eiffeltornet som idag ännu inte är klart. Jag har nämligen tappat motivationen till att pussla främst för att jag inte har något bra ljus i vardagsrummet. Men nu är det på tiden att jag tar tag i pusslandet igen, jag har ju trots allt 2 kanske 3 pussel i skåpet också som ska pusslas.

4. Spara undan pengar till examensresa och körkort!
- Nu när det är så nära examen har Wilhelm och jag planer på att ta oss någonstans i sommar för att fira min examen, vet dock inte vart än. Då jag inte reser särskilt mycket (har bara varit utomlands en gång) så skulle jag verkligen behöva lite tips på ställen där man både kan se sevärdheter och njuta av bra väder? Planen är även att ta körkortet i sommar och det kostar även det väldigt mycket pengar, så hela året ska jag spara undan pengar för att kunna ta körlektioner, risktvåan och göra proven. Nu har jag något att spara pengar till och då måste det nästan bli enklare att inte låna från sparkontot!

Utöver dessa fyra målen för 2020 kommer även varje månad innehålla minst tre mål som jag ska försöka uppnå under respektive månad. Det vill säga, jag har fyra mål för 2020 men jag har också delmål genom hela året.

Gillar

Kommentarer

alexandrapalme
alexandrapalme,
Tips på resa är att åka till Madeira, så himla vackert ställe och bra väder! Inte heller en speciellt lång flygresa, kan varmt rekommendera dig att åka dit 😊 Lycka till med målen!
nouw.com/alexandrapalme
malinlinneaa
malinlinneaa,
Har kikat på just madeira faktiskt, så roligt att du tipsar om det! 😍 tack😊
nouw.com/malinlinneaa
beattriicee
beattriicee,
Vilka bra mål du har för 2020 🥰
nouw.com/beattriicee
malinlinneaa
malinlinneaa,
Tack så mycket!! 🥰
nouw.com/malinlinneaa