MAJBOXEN

Månadens box gav mig en besvikelse när kartongen var trasig och produkter fattades i boxen. Skickade ett mejl till testagram direkt och har inte vågat röra någonting som fanns i boxen ännu. Testagram skulle skicka de produkter som saknas, så inom kort har jag de här hemma.

Sproud Original drink - Ärtdryck som inte innehåller mjölk, gluten eller soja och är proteinrik. Har lågt sockerinnehåll och passar veganer och icke veganer.

Oreo crispy & thin chocolate creme - En annan variant av originalet som både är tunnare och krispigare.

Loka - med smak av solig citrus. Kombination av frisk och fräsch citrusmix, en blandning av citron, lime, mandarin och apelsin.

Lay's salted - Chips som är gjorda på potatis av bästa kvalitet. Potatischips som är tunna, krispiga och oemotståndliga.

Anyday granola bites, blåbär - Fiber- och proteinrika bollar av nötter och fröer som är ugnsrostade. En liten påse som är lätt att ta med sig när suget dyker fram.

Swebar protein bites - Passar dig som älskar choklad och hälsosamma snacks. Djup chokladsmak som har ett högt proteininnehåll som man blir mätt och nöjd av. Varje påse innehåller 6 bitar och passar utmärkt om sötsuget sätter igång.

Gillar