MAJ

Precis när vi köpte bilen, körde jag faktiskt bil med ren körglädje, jag ville inget annat. Men sen kom motgång, hinder och och kamp med mitt psyke och därefter har jag endast kört bil några få gånger, speciellt dom senaste två veckorna. Jag vet att man inte ska backa från hindren, men jag har bara behövt någon peppande bredvid mig för att jag ska övervinna kampen. | allt för många kvällar efter jobbet, liggandes i soffan och sängen, med antingen en bok eller med telefonen i handen.

Kontot har verkligen inte varit på sin bästa sida. Det känns som jag har shoppat ihjäl mig den här månaden. Men med några nya klädesplagg borde jag vara redo för sommarvärmen.

Trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag trivs galet bra i dessa glasögon. Jag köpte två par, men funderar på att byta ut det andra paret mot ett par solglasögon istället, men får se. Just nu är det dom här som jag använder och jag gillar mig själv i glasögon igen.

De gula detaljerna fick återigen ta plats i lägenheten när våren kom.

Standard bilden när jag inte har något att bjuda på en vanlig vardagsmorgon.

Jag försökte ge mig på balkongen igen, men det står verkligen så still på den fronten. Odlingarna går framåt, men balkongen i sig ser livlös ut när jag ännu inte har hittat hyllan jag vill ha, planterat blommorna jag önskat eller köpt bordet jag kollat in.

Fjärilstema i klassen. Följde fjärilarnas livscykel från larv till fjäril och sedan skapade vi fjärilar på bildlektionen.

Bara några av dom godsaker som jag har stoppat i mig den här månaden. Maj har varit extrem när det gäller godsaker, något jag kommer få äta upp nu när jag fallit tillbaka i det gamla mönstret av att ständigt vara sugen på något gott.

Maj har nog varit månaden som har bjudit på alla möjliga väderfenomen. Det har varit sol, det har varit regn, blåsigt, ännu mer regn och en hel del åska.

Typ världens bästa Eurovisionkväll på många många år. Jag minns inte senast jag var så här överlycklig över att rätt låt vann hela tävlingen och jag minns inte att jag någonsin har blivit besatt av det vinnande bidraget som jag blev i år. Min kropp skakade och jag var helt i extas när kvällen var slut. | Har försökt se på hockey- VM också, men Sverige spelar så fruktansvärt dåligt att det inte ens är roligt att följa turneringen.

Avslutade månaden med några sjuka dagar hemma i soffan.

Gillar

Kommentarer