LUGN START PÅ VECKAN

Efter en månad ifrån träningen känner jag tydligt att kroppen är svag, så idag fick det bli ett enkelt pass där jag kände på vikterna och testade kroppen. Vi var inte fler än max fem stycken inne på gymmet samtidigt, så det kändes bra att slippa trängseln. Fick även höra av personalen att det inte är fler än cirka 10 stycken samtidigt, allt fler börjar hålla sig ifrån gymmet, vilket är alldeles rätt. Men nu känner jag att jag har gjort mitt och det är dags att börja ta tag i träningen igen, på riktigt och enda gången jag faktiskt tränar är när jag är på gymmet, utomhus och hemmaträning är inte alls lika motiverande. Har ett pass på onsdag inbokat också, ser redan framemot det. Hoppas verkligen att jag hittar tillbaka nu.

På vägen hem från gymmet sprang jag in en snabbis på Ica och köpte med mig en bukett tulpaner. De var totalt slut igår, men idag fann jag mig ett par röda som just nu står på köksbordet.

Jag var hemma runt två igen. Har hunnit packa upp ett paket från HM (tre par nya leggings), vikt ihop tvätt, tagit en lång varm dusch och nu är jag redo att dra igång sims en stund. Igår fastnade jag i spelandet långt in på kvällen, får se hur det går idag. Jag vet om att jag är en periodare, men trots att jag har börjat spela sims under en längre tid, så har inte min senaste period av skrivandet gått över. Nej, jag spanar på nya idéer varje gång jag har bäddat ner mig i sängen, så minst två timmar innan jag somnar har jag hunnit skriva utkast efter utkast till min berättelse. Att det kunde vara så kul att skapa en egen berättelse, trodde jag inte men ack vad jag känner mig kreativ.

Gillar