LATAR MIG I SOFFAN NU

Jag längtar så till helgen och till höstlov. Tycker det har varit mentalt jobbigt hela veckan då jag varje dag är helt slut i huvudet för att man i stort sett bara sitter av tiden emellanåt. Känns inte som att jag jobbar förrän jag kommer till fritids, utan är någon sorts hjälpreda. Idag lade jag mycket fokus på att fixa inför halloween, som är vårt tema på lovet nästa vecka. Tog hjälp utav barnen, vilken tur att vi har några kreativa själar som så gärna vill hjälpa utan att behöva fråga, det underlättar att jag slipper göra allting själv. Ska fortsätta med allting imorgon och sedan ska jag försöka hinna få upp det under eftermiddagen, då jag jobbar sent. Så att det sitter uppe på måndag när lovet börjar.

Jag hoppade över gymmet idag, inte alls överraskad. Var så otroligt hungrig när jag slutade, på ett sådant sätt att jag fick ont i hela kroppen. Kände därför att jag behövde ta mig raka vägen hem istället och här har jag hängt i soffan sedan dess och tänker fortsätta. Det är äntligen dags för hockey ikväll, längtat så så mycket!

Testade min kamera när jag nästan var hemma. Det hade börjat skymma, det var lite halvtaskigt ljus ute men ändå tyckte jag att trädet var väldigt fint. Bestämde för att försöka ta ett kort och se hur det blev och här ovanför ser ni resultatet. Ändå en helt okej bild.

Gillar