KVÄLLSTERAPI

När jag möter på hinder i skrivandet får man ta till andra metoder för att hitta inspiration. Igår satt jag med detta, ett litet utkast på min framsida på andra boken. Första boken har jag redan gjort ett urtråkigt utkast på, men det ska göras om så fort jag får en idé vad som ska vara på framsidan. Andra var lättare då jag tänkt ut den för längesen. Fastnade såklart i detta igår och hamnade inte i säng förrän närmare tolvtiden.

Onsdag, eller torsdag som Wilhelm ville kalla det imorse. Inte för att det hjälper mig, för torsdagen är en lång dag och det är inte onsdagen utan en helt lagom lång dag till 16.20. Vädret ska bli tråkigt så vi kommer förmodligen hålla oss inomhus idag. Vilken tur att vi bara har inomhusaktiviteter planerade helt enkelt, såsom skapande för hela slanten.

Idag måste jag förbi stan igen direkt efter jobbet. Köpte fel pennor igår, så ska byta dom och så ska jag kolla på vattenfärger. Sen behöver jag återigen köpa någon mat som vi kan äta då matplanerna ändrades igen.

Gillar

Kommentarer