KVÄLLSTANKAR

Igårkväll gick min hjärna varmt när det gäller tankar som alltid kommer upp vid läggdags. Det var så mycket tankar att jag inte somnade förrän närmare 01. Det var tankar kring förändringar i lägenheten, inte har mina planer tagit slut än det är projekt efter projekt. Nu har jag börjat planera för att måla om i vardagsrummet, kanske kan det få bli ett projekt att genomföra i höst? Helt ärligt så är jag trött på detta helvita som vi har i alla rum, det skulle vara så mycket finare om jag kunde få till en grå färg, inte så ljus men ändå inte så mörk. Får nog ta ett snack med brorsan som är målare.

Det var även tankar kring längtan, längtan efter att få skaffa familj. Vi är så nära detta steg i vårt förhållande, då jag har pluggat klart och börjat jobba på heltid igen, vilket var delmålet innan familjesteget. Det är bara två månader kvar tills min pstav "passerar utgångsdatum" och vi kan börja planera för det kommande steget. Det kryper lite väl mycket i min kropp efter detta, att mycket av mina tankar går till just detta, på sidan av både jobb, plugga körkort, träning och inredningsprojekt. Längtan efter att faktiskt få känna på graviditet, att få ha sitt eget barn att spendera sina dagar med, inreda ett barnrum och komma ännu ett steg närmare vuxenlivet helt enkelt. För visst borde "skaffa familj" ändå kännas som ett steg in i vuxenlivet oavsett hur gammal man är som gravid? Att ta det steget förändrar en hel del i ett förhållande och i individens vardag. En förändring som jag är redo att kliva in i allt mer.

Godmorgon er förresten! Dags för en ny jobbvecka. Jag jobbar fram till 16.50 sedan ska jag ta mig till gymmet innan hemgång. Vad gör ni idag?

Gillar