KVÄLLENS PLANER

Dagens...

humör: Vaknade upp något trött men i övrigt måste jag säga att det är ett bra humör. Tänderna spökar fortfarande men smärtan är inte så farlig, så jag ska nog klara denna dag också.

utseende/frisyrkör på utsläppt hår, något plattat för att få ner de flesta vågorna i håret och sedan kör jag ansiktsprodukter och lite mascara.

outfit: På grund av att det ska bli extremt bra väder idag bestämde jag mig för att ta en av mina nyaste klänningar. Möjligtvis att den är lite kort men den passar utmärkt till dagens väder, så att man slipper svettas och kanske bättra på brännan litegrann.

att göra: Först och främst ska jag jobba klart min arbetsdag fram till 17.15. Direkt efteråt ska jag ta mig till stan för att införskaffa några grejer till kvällens bakning och kanske köpa godis till imorgon. Sedan ska jag under kvällen göra en midsommartårta.

ser framemot: Kvällens bakning. Det ska bli spännande och se om jag kan få till tårtan till imorgon eller om jag kommer behöver en reservplan. Tårtan jag ska göra är ny som jag aldrig tidigare gjort.

behov: Göra en lista inför imorgon. Så att jag absolut inte glömmer någonting och för att jag ska hinna göra allting inför imorgon som att måla naglar och bestämma exakt vad jag ska ha på mig. Jag velar mellan långklänning, kort klänning eller kjol. Har fortfarande inte bestämt mig.

bästa: att det är sista dagen på veckan och att vi är så nära midsommar och helg. I år har jag sett framemot midsommar jätte mycket, inte för att vi ska göra något annorlunda än förra året. Men just midsommar ärhärligt. Vi brukar alltid spela trädgårdsspel och i år ska det bli toppenväder, så ett dopp i poolen är nästan givet.

sämsta: sluttiden på jobbet. Jag hade mer än gärna önskat en tidigare dag just idag, menkan man ju inte styra helt och hållet kring sina arbetstider.

Gillar