JUNI 2020

Godisskålarna har varit många i slutet av månaden, men ack vad gott godis kan vara. Tårtan till midsommar ska vi inte skoja bort, men nästa gång ska jag göra en mindre variant av den så att man orkar äta av den. Hann även smaka den nya noccosmaken som var riktigt god. Gillar den snäppet bättre än lemon som kom tidigare i somras.

Jordgubbar är nog sommarens godaste frukt och den äter man gärna en hel del av och ännu mer ska det bli. Blev även bjuden på smörgåstårta när vi firade att Wilhelms kusin tagit studenten, den tårtan var inte dum ska ni veta. så god!!

Har hunnit njuta i både poolen och i solen, det har blivit grillat hemma hos mamma och pappa samt en hel del fika på jobbet i och med skolavslutning och sommarlov.

Balkongen fick utökning av både en ny stol och en ny matta. Det har även fyllts på med fler blommor och grödorna växer så det knakar, åtminstone sockerärtorna som jag trodde skulle fallera på en gång.

Examensfirande tillsammans med bästa familjen. Första gången på ett helt år som nästan alla var samlade, både föräldrar, syskon och syskonbarn. Hade så så kul!! och är så himla tacksam för min familj ville fira detta med mig.

Har fått flera gåvor från både min egna familj, Wilhelms familj och eleverna i årskurs 1. Har helt plötsligt avslutat tre år på universitetet och är nu utbildad grundlärare i Fritidshem. sinnessjukt.

Examenspresenter från familj och från My.

Nya glasskålar av Wilhelm och en hel del glassätande under dessa varma dagar. Tackar ju inte direkt nej till dessa skålar.

Har hunnit njuta av solen ute på min balkong rätt mycket. Både ensam men också med vänner och ibland även en längre stund på kvällen. Jag hoppas verkligen att det blir fler balkonghäng att räkna med under sommaren och framförallt semestern.

Fick min första smakbox, är inte ett dugg missnöjd över den boxen. Snarare rätt överraskad då den innehöll så otroligt mycket grejer. Testade även att beställa från mymuesli, kanske den godaste muslin jag har ätit, speciellt det med choklad. Äter inte alltid bara till frukost, utan även mellanmål ibland.

Midsommar bjöd på mycket roligt och inte mindre att vi arrangerade fotografering på mamma och pappas trädgård, men vad gör man inte när solen lyser så fint och när man äntligen får träffa äldsta systersonen som börjar springa ifrån oss nu när han är 14 år.

Både stora och små förändringar har hunnit sker i lägenheten. Dels att jag bytte ut en hylla och sedan skrev ut bilderna på mig och Wilhelm. Följt av att jag ÄNTLIGEN har köpt mig en ny teve. Nu vill jag bara flytta in den gamla teven i sovrummet. Kan hända att den hamnar på någon tillfällig lösning som typ allt annat just nu, haha. Tanken är att den ska upp på väggen, men ska "anlita" pappa för att fixa det.

Innan högsommarvärmen kom med sina 30 plusgrader så låg jag vissa kvällar med tända ljus samtidigt som jag hade balkongdörren öppen. Det var bra mysigt när mörkret började skymma under kvällen. Det finns ändå vissa delar av mig som längtar till höst och vinter redan, men innan dess ska jag SJÄLVKLART njuta av sommaren.

En hel del nya fina växter har fått komma till mig under den här månaden. Flera sticklingar av Jenny vilket resulterade i tre nya krukor att placera ut i vardagsrummet. Palettbladen var så många att dom nu är placerade i två krukor. I söndags fann jag även en monstera som jag kände mig tvungen att köpa efter att jag har velat ha en så länge. Vad gör det om man köper en grön växt för 99 kr?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
En månad i klass helt enkelt, så mycket bra du tagit ut från månaden verkligen! Är så avis på att du har balkong, så mysigt ju oxh härligt att kunna sitta där ute under fina kvällar 😍 hoppas verkligen att juli kommer bli minst lika bra! KRAM
nouw.com/emmaengstrom
malinlinneaa
malinlinneaa,
Ja det blev en bra månad 😁 älskar min balkong, önskar dock att jag satt därute mer än vad jag gör just nu 😍 KRAM
nouw.com/malinlinneaa
Tovef
Tovef,
Vilken bra månad det låter som! Vilka fina 🌱 växter också😍
nouw.com/tovef
malinlinneaa
malinlinneaa,
Åh men tack!! ☺️😍
nouw.com/malinlinneaa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229