JULEN SMYGER SIG FRAM

Söndag och slutet på veckan. I förmiddags städade jag i ordning i lägenheten innan vi cyklade vidare mot Ica och veckohandlingen. Direkt efter att vi hade varit på Ica så åkte jag vidare mot mina föräldrar där pappa och jag sedan åkte vidare för att se på hockey i Mjölby. Där har jag alltså spenderat min eftermiddag innan jag återigen kom hem till 19. Hemma möttes jag av pizza till middag. Jag har provat en kycklingpizza nu två gånger och jag tycker ändå att den är väldigt god och väldigt matig, det blir väldigt mycket mat. Jag får dock sällan i mig en hel pizza oavsett, så oftast brukar jag räkna med att det blir över som man får avnjuta en annan dag.

Nu ska jag spendera kvällen med att spela sims innan det återigen vankas läggdags. Jag är redan riktigt trött och skulle lätt kunna gå och lägga mig nu, men jag vill trots allt spela sims några timmar innan en helt ny vecka börjar.

Gillar

Kommentarer

ThereseTervakoski
ThereseTervakoski,
Åh Sims 🙈❤️ Beroende så fort jag sätter mig. Tjong så har tre timmar grått typ. kunde ju tro det skulle växa bort men icke. Still loving it
nouw.com/theresetervakoski
malinlinneaa
malinlinneaa,
Haha det är verkligen så kul! Och ja, tiden springer ifrån en när man sitter och spelar 😍
nouw.com/malinlinneaa
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ihhh! Så mycket mys ju 😍
nouw.com/matildaberlin
malinlinneaa
malinlinneaa,